Прилеп - Скијање низ град! :)

Имаа среќа што немаше коли од другата страна кога им забегуваше санката инаку добра идеа. :)

шубо си јадите сите лајна, блазе си ви , треба вакви работи почесто да се пра кај нас...за да имате за шо да си јадите лајна

thumbnail.aspx

Tолку слики,мачење, сликање, аплоадирање и пак мислењето да ми оди назад некоја страна, за џабе... рипост!:)

Абе ти викам батали, поспецифичен хумор и од британски е овај. :pos:
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 20:11 ---

Конкретно за цел муабет велам, прекарите посебно се башка категорија за Прилеп, пред 7-8 години излезе цела книга со прекари од Прилеп и околината, над 10000 различни беа.

Ми долета таа книга, и се отепав од смеење, има прекари и ела најди му крајот од кај се излезени.Еве дел:
4Tpfd.jpg

2t14o.jpg

TRFBy.jpg

vz5yT.jpg

rpaJ9.jpg

AHMKL.jpg

V4tXZ.jpg

uJMH8.jpg

SQct.jpg

wzT0.jpg

Само да се јадело ц цц шо народ че бевме ... АБе ништо не ви чини и сега според тебе дон метадон шо е по опасно овие шо се санкале на прав пат или оние со колине шо си мисла дека се дрифтери?
вие правдини че делите овде
ај да се договориме ја и ти, ти да се возиш онака со санка закачен за некоја кола, и ја да ти излезам кај уредо со друга кола и да те поминам онака од кеф. Ти стиска или не?

ај да се договориме ја и ти, ти да се возиш онака со санка закачен за некоја кола, и ја да ти излезам кај уредо со друга кола и да те поминам онака од кеф. Ти стиска или не?
Се гледа шо ум имаш. Па земи изгази ги сите кај тебе шо се санкаат .... Немора да кочиш сите поминиги

Се гледа шо ум имаш. Па земи изгази ги сите кај тебе шо се санкаат .... Немора да кочиш сите поминиги
ако се санкаш на улица секогаш постои ризик. Ако играш на улица исто. После возачите се криви.

ако се санкаш на улица секогаш постои ризик. Ако играш на улица исто. После возачите се криви.
Е па зато ги измислија компјутериве и фб сега седете само дома и никаков ризик нема да постои..

Е па зато ги измислија компјутериве и фб сега седете само дома и никаков ризик нема да постои..
освен деца на санки прикачени на автомобили кои се возат низ главните прилепски улици и се прават мангупи.

Дон МетаДон, па затоа има школа бе друже, за да бидат внимателни, да не цапаат.
Колите имаат предност пред луѓето викаш???
Ја не знам што се изнахејта на видеово ... :rolleyes:

Дон МетаДон, па затоа има школа бе друже, за да бидат внимателни, да не цапаат.
Колите имаат предност пред луѓето викаш???
Ја не знам што се изнахејта на видеово ... :rolleyes:
ко ќе ме ставаш во мислење на форум сакам да ми реплицираш.
кога веќе ме праша ќе ти кажам.
Мразам курчење бе. Мразам загрозување на сообраќај. еве ти го моето прво мислење на темава.
Сите знаеме како се поминува на школа. Автомобилите немаат предност пред луѓето, ама имаат пред санките. Како што знам санките во Македонија не се превозно средство засега.

Абе мн џекчина низ градов се појавиле и Коло беше џек па си го најде позади..ај да ти излези онака баш да видам намерно дали би го согазил ама после чичко не бев јас да не квичиш в џандарска за парно врзан :D

Абе мн џекчина низ градов се појавиле и Коло беше џек па си го најде позади..ај да ти излези онака баш да видам намерно дали би го согазил ама после чичко не бев јас да не квичиш в џандарска за парно врзан :D
А бе нема тој шо да има работа со џандарите, нив работа треба да им се најде собораќи ги овие санкашиве. Имаат среќа што две три коли низ тоа клипојте ги забележуваат од подалеку намалуваат и се тргаат .

согазил? Б'це да не си мариовче?
ова да го сфатам како закана?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom