Прилеп и Мариово

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не се работи по оваа жештина, од кога го ископаа асфалтот после се сетија.

Инаку има една анегдота еден поранешен пратеник што ја има раскажувано во врска со изградбата на новото инфективно одделение вака било: Ме викнаа мене другите попо од Битола (се мисли на Петар владиката) туривме по една лопата и означивме почеток на изградба, по шест месеци па ме викнаа мене другите попо од Битола па туравме лопата. Помина година дена пак ме викнаа мене другите попо од Битола и сечиме лента за завршеток на изградба, четвртиот пат кога ме викнаа не отидов срам ме фати му реков ете го таму попо од Битола доволен е за двајцата.

Сакаат-нејчат мора да го направат за брзо... не бива, цел град е закочен сообраќајот.
Ако ништо, барем кружниот тек, па за споменикот... јебига

ја заебаа работава со споменикот, прво го ископаа асфалтот, сега си дремат и ништо не работат

А бре Прилепчани! асимилатори бе сеуште чувате и трпите ??? која ви е оваа госпоЖА ???? Катерина Вида од Прилеп ???? еееееееееееееј Македонија е ова - бркајте тоа гејците од таму - какви даскалици бе какви бакрачи -АЛОООООООООО- донесена од гејска влада во Прилеп?
ЦЕЛТА????? која е - хммммммм, да ги учи гејчињата - морееееееееееее мајката

aikaterini1_494x320.jpg

--- надополнето ---

ооопсссссс, еве ви еден постар линк со неаhttp://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1154954 заборавив да додадам-
а новиот доколку ве интересира КЛИКНЕТЕ

абе прво по некоја куќа да си направат со парите за кружниот па после ќе го довршат

така се врти маубет на фб, че да е вистина :)

Абе прилепчани...се организира нешо за у Недела? немој да потфрлите годианва...

Абе прилепчани...се организира нешо за у Недела? немој да потфрлите годианва...

дој бе провери ќе видеш земи си некоја маска и шетај по прилепов во чаршијата 1000 % ќе има НЕШТО ,а ШО не знајме!

дој бе провери ќе видеш земи си некоја маска и шетај по прилепов во чаршијата 1000 % ќе има НЕШТО ,а ШО не знајме!

хаха секоја година на Прочка сум во Прилеп..така да и годинава таму сум..ме интересираше дали ќе се организира тоа Карневалот кај шо секоја година идат со разни маски од другиве држави..

хаха секоја година на Прочка сум во Прилеп..така да и годинава таму сум..ме интересираше дали ќе се организира тоа Карневалот кај шо секоја година идат со разни маски од другиве држави..

Колку што разбрав од училиштава средни ќе има ,а за држави нз

ај до Сабота види па..пиши...:smir:

Jас ќе бидам препраен во Слеш - од Пиштоли и Рози набавив перика алреди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom