Прилеп и Мариово

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја разбирам модава со палмиве. Која е поентата? Поарно банани да насаделе ебаго.

Не ја разбирам модава со палмиве. Која е поентата? Поарно банани да насаделе ебаго.
Или дупките да ги закрпеле.
Точак скинав на Браќа Миладиновци (стара Војводинска) на тоа решеткасите шахти. Ги направиле ко лешечки полицајци.

Ме интересира дали некоја туристичка агенција од Прилеп организира еднодневни екскурзии за Грција ?

Ме интересира дали некоја туристичка агенција од Прилеп организира еднодневни екскурзии за Грција ?
Роман мислам, Уни-Турс исто возат еднодневни за Грција.

Да ја воскресниме прилепскава тема а рано е за специјална тема за Gentherm оти не се почнати со работа во Алинци.

Некој да не беше во Украина да сподели искуства, импресии, задолженија според позициите, плата ова она... ?

Мoжи некoј дa ми кaжи кaде тoчнo се нaoгa нoвaтa aвтoбускa вo ПП?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Да не има некој број од тие што издаваат соби во Прилеп во ЛИПА? Потребно ми е ако може некој да ми даде, имам престојувано не се толку лоши за ден два престој не е проблем.

Да не има некој број од тие што издаваат соби во Прилеп во ЛИПА? Потребно ми е ако може некој да ми даде, имам престојувано не се толку лоши за ден два престој не е проблем.
048401601 се надевам уште истиот го користат

11224567_10206336828512276_2951246249219401272_n.jpg

Ајде, че ви го реконструираат стадионот...18.000 публика, рефлектори и паркинг, сѐ по најнови стандарди за одигрување на меѓународни натпревари. Прилеп, ебаго. Ако го биди ова, браво.

Од 2011 бидува, никако да бидни. Драпај си мадина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom