Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Покасно ќе пуштам јас за тие што се ноќни птици :)
Kewl. Закана (ако не приметуваш):

Ако не ми пуштиш песна што ја ќе ти ја препорачам ти спојлувам бар 2 филма. You have been warned... :D

Денес?

tumblr_inline_mic9xgYzG81qz4rgp.gif

До кога ќе се тестирањата се знае ? Кога ќе се утврди програма ? Ќе има ли некаде каде ќе можеме да се пријавување за соработка ? :)

добро би било тој плеерот што ви стои понекогаш на форумот за радиото да го ставите и на порталот каде што се објавуваат разноразни информации :)

a кога никој не може да пушта ако е можно тоа нека има на радиото снимено известување за тоа .

Се на се ова као некоја заебанција. Или нека пее или нека го нема, во случај нека има авто дџ.
По желби и честитки не функционира, никој не е интегриран во форумот, а секој има свои проблеми па да му се врти животот во пуштање музика.
Код:
http://cds-sr1.vmo4.sbb.rs/live/ramdisk/mtvhd_srb/hls1/mtvhd_srb_q3.m3u8

Дечки, секојдневно се јавуваат багови и мора да се решаваат и да се подобрува радиото. Откај знаете дека Бидик не работи на него моментално па затоа не свири ни член ни авто диџеј?

Трпение малце, тест фаза е ова уште.

Acid, се пријавувам за пуштање на итало музика... периодот за кој сум достапен е од 14 до 15 или пак од 15 до 16h...

Дечки извинете пред некој ден го слушав радиото, супер е,но некој да ме упати како пак да го слушам или кога се емитува да знам некој распоред позз

Дечки извинете пред некој ден го слушав радиото, супер е,но некој да ме упати како пак да го слушам или кога се емитува да знам некој распоред позз

На исто место, кога ќе го има.

-----------------------------------

Прашање: Кога ќе излезе од алфа/бета и ќе почне со фин распоред?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom