Приклучете се на Кајгана радио - Е, неее...! [Сезона 2013/2014]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сте ме послушале за типот што вика kajgana.com :pos:
Сега ќе видите со женски глас еден куп фанови ќе се наредат :cool:

За жал дечки и девојки, јас легнувам наскоро... Така да, го гасиме и радиото после некоја песна :)

За жал дечки и девојки, јас легнувам наскоро... Така да, го гасиме и радиото после некоја песна :)
Оти мора да има некој да пушта песни? Неможи да се напрај некоја плејлиста за 10-15 часа и да брчи цела вечер?

Оти мора да има некој да пушта песни? Неможи да се напрај некоја плејлиста за 10-15 часа и да брчи цела вечер?
Јас се пријавувам да оставам плејлиста... и така спијам со музика и пуштен компјутер.. :-)

Не мрчи, исклучи радиото ако не ти се допаѓа и крај. Едноставно е. Се пушта различна музика секогаш за да се удоволат вкусовите на сите.

Мрчење? Повеќе личи на прашање. Сеедно.

Поздрав.

COOOON TEEEEE PARTIROOOOOOOOO ..... :place:

tumblr_mbqk0s3ar01riae2mo1_500.gif

--- надополнето: 21 февруари 2013 во 23:54 ---

Друже, не може OPINOK или како му беше никот, да те замени?

Леле која песнааа :eek: .... Winds of Change

Aман бе, Асид, од сите најмалку ти мислев дека ќе ги ми ги погодиш 95% од песните доколку си диџеј :D.

Леле која песнааа :eek: .... Winds of Change

Aман бе, Асид, од сите најмалку ти мислев дека ќе ги ми ги погодиш 95% од песните доколку си диџеј :D.
Да бе, пошто јас не сум човек - јас сум администратор (n)

Ме интересира дали може да се отвори посебна тема каде ќе се даваат рандом предлог песни па ако му се свиѓаат на ДЏ-от да ги пушти на радио кајгана?

Не бре, види го :D , мислев на тоа што се однесува до вкусовите. Дури и да тераш некој стил или жанр музика за одредена вечер, тешко на некој да му ги погодиш 90% омилените песни. Не се случи така кај останативе што беа пред тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom