King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
И на 25 години, this is the best you could come up with?
Ти ги прочитав сите постови иначе, уште сум у неверување како може некој со функционален мозок што е 25 години во употреба да се понаша волку инфантилно да лаже и драми неодговорно ко дете од градинка.
Не можам да се распишувам атм пошо треба да учам XD ама ти советувам да си ги преиспиташ малце постапките и да не се понашаш ко дете. Не може светот да игра ти како што ќе свириш кога ќе ти текне, и почни да си превземаш одговорност.
Ако си се согласила да сте фак бадис, не си требала да комплицираш.
Ако со бившиот си прекинала, нема што после милијарда години ти да се превртуваш у кревет пред спиење мислејќи на него.
Ако си сакала да дознаеш дали има типот чувства за тебе, си можела да го ПРАШАШ не да измислуваш дека имаш нов дечко или шотијазнам, па да заклучуваш работи од негово име според неговата реакција на нешто што не е ни ТОЧНО.
А и не си нешто брилијантна според ова шо те читам искрено, подобро нареден пат коа нешто нема да знаеш, ПРАШАЈ девојче. Не си смислувај сама одговори.
Не знам, ко седмоодделенка да читам..
Твоите постапки влијаат и на луѓето околу тебе, луѓе што исто така имаат чувства. Act your age.
И сочувство до типот. Не знае у што се вплеткал.
Прво, како си ТИ разочарана у ситуацијава? Си му кажала дека си почнала да излегуваш со некој друг и си РАЗОЧАРАНА шо само те префрлил до дома? А што требало да направи за да не бидеш разочарана ти? Да ти се расплаче, да те моли?Прво тој најладнокрвно со насмевка на лицето ме праша дали сум запознала некој друг за ова време додека не се гледавме. Му реков да, излегувам со еден другар, а ова не е точно нормално. И ништо не ми рече повеќе. Значи не му беше гајле што се гледам со други и зошто да му биде кога е само другар за секс. И наместо во 12 сакаше да заминеме во 11 оти не му се седеше повеќе со мене. И јас му реков не мора да ме возиш до дома со такси ќе си одам, не прифаќаше и ме однеса. И во кола после му спомнав многу работи. Му реков ако немаш трпение да седиш со мене неколку сати зошто воопшто доаѓаш? Ништо не велеше. Пак му реков со сите жени исто вака се однесуваш ? Ми рече не се однесувам добро? Па дали си ваков со сите? И ми рече не знам, не се сите жени исти. Јас ништо веќе не реков, ми рече чао на крајот и толку. Го избришав бројот негов за да не дојдам во искушение да го побарам и мислев дека е крај на светот. Никогаш во животот не сум била толку разочарана.
Ти ги прочитав сите постови иначе, уште сум у неверување како може некој со функционален мозок што е 25 години во употреба да се понаша волку инфантилно да лаже и драми неодговорно ко дете од градинка.
Не можам да се распишувам атм пошо треба да учам XD ама ти советувам да си ги преиспиташ малце постапките и да не се понашаш ко дете. Не може светот да игра ти како што ќе свириш кога ќе ти текне, и почни да си превземаш одговорност.
Ако си се согласила да сте фак бадис, не си требала да комплицираш.
Ако со бившиот си прекинала, нема што после милијарда години ти да се превртуваш у кревет пред спиење мислејќи на него.
Ако си сакала да дознаеш дали има типот чувства за тебе, си можела да го ПРАШАШ не да измислуваш дека имаш нов дечко или шотијазнам, па да заклучуваш работи од негово име според неговата реакција на нешто што не е ни ТОЧНО.
А и не си нешто брилијантна според ова шо те читам искрено, подобро нареден пат коа нешто нема да знаеш, ПРАШАЈ девојче. Не си смислувај сама одговори.
Не знам, ко седмоодделенка да читам..
Твоите постапки влијаат и на луѓето околу тебе, луѓе што исто така имаат чувства. Act your age.
И сочувство до типот. Не знае у што се вплеткал.