Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
Аххх... ми недостасуваше вакво Кајгана сам против сите муабетење. Последен пат KaiTekk вака го читав. Паметно дете, образовано, од фамилија.... и надвор од реалноста.

Парамур брачко, фала за сеирот што го почна.

Интересна тема.

Чекај , спомна ретина екран. Што , демек да го треснам од земја нема да се деформира ? :D Крај краева телефон ко телефон , иако поштуем ипак Андроид и сум повеќе ЗА андроид , по мене телефонот е само за АЛО АЛО и за ништо друго. Се на се една слика имам од мене во телефонот чисто на позадина да ми стои , за таквото ми спотребала камерата златен фотоапарат си имам. Друго , за сурфање да не ти треба телефонот ? Даска камо ти ? Бранови ??? Па се знае , за сурфање и бркање женски ќе си седнеш ко цар на лаптоп/десктоп шо и да е и фино лепо ќе си куцаш на тастатура да си кршам ли прсти за да пишам на фејсбук од телефон ? И шо демек ја иам фејсбук на телефонот нели ? :D Телефон ко телефон , ништо не го мења стариот добар

Nokia 3310 со токмак лупни го ќе му излезат само копчињата и батеријата :) Остани ми со здравје.

Е од вакви се добива генералното мислење дека сите се/сме Епл фанбојс
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 02:51 ---
Се на се една слика имам од мене во телефонот чисто на позадина да ми стои

Лила, ти си мори?

Е од вакви се добива генералното мислење дека сите се/сме Епл фанбојс
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 02:51 ---

Лила, ти си мори?

Сарказам ? :) Ми се допаѓа тоа.

Се на се една слика имам од мене во телефонот чисто на позадина да ми стои.
И ја така праев... у основно :)

(сарказам, имав и од други ствари слики, али позадината беше таа)

да сакам ќе видиш како ќе те снема тебе па ќе видиш кој е сељак ;)

tumblr_mqp6svrplp1s00ervo2_r2_500.gif

Како да не Ајфон, Андроид другите се подобри од него. Тие што викаат демек Ајфонот е најдобар очигледно е дека имаат Ајфон и пари па ај сега да се пофалиме што се имаме.

Vo kafanata moja imam eden musterija koj bukvalno smenil najmalce 30 telefona vo rok od 3 meseca...i gledam vlaga nesto nervozen eden den so punjac vo raka da go napolni I Phone 5 i go prasuvam sto mu e sto e taka nervozen,,''pogolemo sranje od ova nemam videno,da ti ebam i I Phone i toj koj go izmislil''...utredenta go gledam so S4 i go prasuvam kako e sega i mi vika''ovoj e institucija za I Phone''.

да сакам ќе видиш како ќе те снема тебе па ќе видиш кој е сељак ;)

еее ја на времето со другарчињата од основно коа се карав вака кај беше ти :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom