Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
Овој не е со сите,жими се ,иначе да мијалков пукнал за тебе па ќе не ликвидира сите нас и форумот ,зашто ти си психопат.... ОК

Sent from my Lumia 920 using Tapatalk

Леле типов како ве истрола... 12 страни постови :pos:

Don't feed the troll.

Леле типов како ве истрола... 12 страни постови :pos:

Don't feed the troll.

Ма какво тролање, вака се немам смеено којзнае од кога :pos:
еј, ама не кажувајте никому, неќам да ме снема од форум наеднаш. :cautious:
;) ;) ;) ;)

Ilumious на темава ќе и ставиш спајалица....ќе ја захефташ...и ќе и капнеш восок....и таква можеш комотно да ја внесеш во шкафчето на "легендaрни теми". ;)

Ilumious на темава ќе и ставиш спајалица....ќе ја захефташ...и ќе и капнеш восок....и таква можеш комотно да ја внесеш во шкафчето на "легендaрни теми". ;)

И печат на восокот лупни. :D
apple-logo.jpg

Барем нека не стави во иста ќелија сите, ќе си стискаме forse close на андроидите заедно ;)

If you stop this service, some features of your phone may stop working correctly until you power it off and turn on again.
CANCEL || OK

;);););) ;) ;)
;) ;) ;);)

Ne be pa i vie, dzenu ne znam sto ne ve brise, ne ni procitav voveden post poso ste iznapisale zafrkancii 5 strani, me primrze da vi gi citam "segite".
Android sto ima bagovi, ima. Ne znam so tolku coekov go zafrkavate, a i iskreno, ne mi e gajle.
Za inat na vasite glupi segi pisav, i argumentirano.
Sekoj sto imal android gi imal istive situacii, bagovi kolku sakas.
Iphone nemam, ali znam deka nieden ne mi se pozalil deka mu se koci tel i deka ne mozel slusalka da krene. Sekoj software si ima bagovi, samo kaj android malku povekje...sto od nedoprogramirani apps, sto od samiot android. Ne znam kako stignavte do povrzani lugje, mijalkov i sl...

Кои се бе тие недопрограмирани апликации? Барем ако коментирате за технологии користе те ги правилно термините. Тоа е исто како да речам, пример, ми кочи компјутеров, зашто ми е недонапраен.
Он топик
Јес да има багови андорид како форс клос и други ствари, ама за ентузијастите е андроид зашто можеш да експериментираш со телефонот, да менуваш излгед, ама буквално се. А на ајос што ќе менуваш? Е сега, за оние со повеќе пари, и не се ентузијасти тоа е друга прикаска. Затоа на светов се два главни ос-а, андроид и ајос.

Кои се бе тие недопрограмирани апликации? Барем ако коментирате за технологии користе те ги правилно термините. Тоа е исто како да речам, пример, ми кочи компјутеров, зашто ми е недонапраен.
Он топик
Јес да има багови андорид како форс клос и други ствари, ама за ентузијастите е андроид зашто можеш да експериментираш со телефонот, да менуваш излгед, ама буквално се. А на ајос што ќе менуваш? Е сега, за оние со повеќе пари, и не се ентузијасти тоа е друга прикаска. Затоа на светов се два главни ос-а, андроид и ајос.

Другар си слушнал за џеилбрејк ?

Другар си слушнал за џеилбрејк ?

сум слушнал, и сум читнал. И што после? Можеш теми, бои позадини, икони да му смениш? Или само да инсталираш аплиации преку фајл(не преку маркет) Можеби, има и повеќе функции, сепак ти знаеш повеќе. Јас толку знам за џејлбрејк на иос. Е ако имаш нешто повеќе, кажи. :)

сум слушнал, и сум читнал. И што после? Можеш теми, бои позадини, икони да му смениш? Или само да инсталираш аплиации преку фајл(не преку маркет) Можеби, има и повеќе функции, сепак ти знаеш повеќе. Јас толку знам за џејлбрејк на иос. Е ако имаш нешто повеќе, кажи. :)

Можеш 300 чуда да правиш да кракуваш игрици и слични работи, можеш да го приредуваш телефонот како сакаш многу повеќе од андроид и ред други ствари без JB иос нечини ...
од вакви кој вој што ја отворил темева ми иде да го продадам сега Iphone-ов :tapp:

Можеш 300 чуда да правиш да кракуваш игрици и слични работи, можеш да го приредуваш телефонот како сакаш многу повеќе од андроид и ред други ствари без JB иос нечини ...
од вакви кој вој што ја отворил темева ми иде да го продадам сега Iphone-ов :tapp:

Е кажи де, и на андроид можеш да кракуваш апликации, кажи нешто што не може андорид, а може иос со јб.

абе у чда е темава, мал милион теми имате во три подфоруми за Андроид, iOS и општо мобилни технологии :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom