Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
5S gi kine i s4 i g2 u performans :) za benchmark zboram.

Јас ги пласирав тие информации на форумов, бидејќи рецензијата за iP5s/iP5c, која ја читав т.е. на која тие информации за перформанси беа преставени, не успеав да примeтам дека голем дел од бенчмарците, беа правени на нативна резолуција на уредот, или во превод, iP5s, се тестираше на 1136 x 640 vs наспорти хај енд Android базираните телефони кои се тестираа на 1920x1080 што е огромна разлика.

Биди сигурен, дека во реалните тестови, (offsceen) или тестовите во кои сите телефони се тестираат на иста резолуција, - интензивни графички игри/апликации, iP5s, ќе биде поспор, или еднаков на другите Андроид телефони во тој ценовен ранг.
Парамур твоите причини за хејтањето на андроид се неосновани. Да iOS е snappier (не знам превод за ова) и се е оптимизирано но од друга страна не е доволно флексибилен и не подлежи на персонализација.

Само ако споредуваш нашминкан Android (OEM) наспороти iOS ако споредиме сток Android, со iOS на пример Nexus 4/Nexus 7 v2 со iP5s/iPad4 лесната работа, без загуба на фремови - мазноста ќе биде еднаква во најмала рака.
:ROFLMAO:

Леле, не можам, воздух немам :pos:
:icon_lol:

од такви како дотичнит ти може светот да го напуштиш прерано, пази кај лаеш ;) немој да мислиш ако е форум не можам да те најдам. Со Мијалков лично се знам детенце мало ;)

е од вакви ги прават парите Apple...
пс поз го Мијалчо у спат

stock-photo-5468342-hand-holding-small-hammer.jpg
VS ;) :pos::icon_lol:

Paramour другар, јас сум со тебе и те подржувам ! Време е да им го затвориме форумот.Oни на тебе. Излеа они незнаат кој си ти и со кого лично се знаеш. Еве јас ѕвонам у партија, ти ѕвони директно у УБК и ги рушиме. За ова вака што ти згрешија има без форум да останат. А може да падне и некое апсење . :D

Paramour Ај правец Бардовци ќе те молам, под итно, и земи го и другар ти од видеото со тебе друштво да ти прави. iOS бил подобар од Андроид, а неможеш да му ставиш mp3 како рингтон ако не е џејлбрејкуван, што е најглупавата опција кај еден смарт телефон, ама нели дрвите ку*ови дека ајфонот е подобар...

Сигурно е на репорт кај Мијалков сега, отишол да му го лиже газот да ни го избришат форумот Кајгана и да не шпионира кој од членовите е за атентат...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk now Free

не ми ја сфати ич поентата нели ;)
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 23:54 ---

27 имам и претпоставувам сум пописмен барем од 95% од форумов ако збориме кој што образование има не се секирај

клепец дипломата не е одраз за знаење ете ти доказ дека си глуп и смотан

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom