Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
PLUS ANDROIT E ZA KLOSARI A AJFON E ZA BOGATASI NE MOZE SEKOJ KLOSAR DA SI DOZVOLI NAJNOVA TEHNOLOGIA!

После постов еве уште еден факт, ти уствари и поима немаш што е ретина дисплеј (како и останатите 99% од iSheeps :facepalm:

Патем, првиот коментар од видеото кажува се.
Jailbreaks his phone to get Android-like features. Says Android sucks
дали ти уопште знаеш што е џејлбрејк и зошто се користи?
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 23:25 ---
андроид шипс

дали ти уопште знаеш што е џејлбрејк и зошто се користи?
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 23:25 ---
андроид шипс
џелбрејк е кога некој ќе магистрира и после ќе треска глупости на форум.

шипс шипс

:facepalm:
кога ќе ви снема аргументи тогаш :facepalm:
џелбрејк е кога некој ќе магистрира и после ќе треска глупости на форум.

шипс шипс
може и за доктор слободно да ме рачунате прашање на време е ;) не дека ми треба, ја секако нема да живам од ебана диплома, туку ми се може ;) ја разбирам дека вашите фрустрации мора негде да ги исфрлате и ајде удри имал ајфон има пари мора да е глуп :tapp:

Дечкото говори факти, тоа што вас не ви одговараат е друга раобта. Не гледаш како сите сетинзите се на едно место е негативна работа а втф ти е подобрата резолуција? Пикселите не се одраз на квалитет ;) ретина дисплејот ти е неспоредливо подобар со другите, џабе им пиксели мегапиксели резолуција, има контраст, бистро се гледа, џабе ти е 20 мп ако е крш екранот или камерата

Како може сликата да биде побистра ако има помал број на пиксели? 800-600 вс 1920-1080 логика?

Ве молам Д-р Примариус Горд Сопственик на iPhone а.к.а Paramour, објаснете и на оваа напатена раја што означува феноменот џеилбрејк. Плиз?

кога ќе ви снема аргументи тогаш :facepalm:

може и за доктор слободно да ме рачунате прашање на време е ;) не дека ми треба, ја секако нема да живам од ебана диплома, туку ми се може ;) ја разбирам дека вашите фрустрации мора негде да ги исфрлате и ајде удри имал ајфон има пари мора да е глуп :tapp:

Ти си глуп и со Ајфон и со Нокиа 3310.

Нема врска, сеедно е. Мајка природа и татко карикатурист. Се случува.

Парамур твоите причини за хејтањето на андроид се неосновани. Да iOS е snappier (не знам превод за ова) и се е оптимизирано но од друга страна не е доволно флексибилен и не подлежи на персонализација. Се виде по последниот апдејт колку очајно сакаат да го направат да личи на андроид. Андроидот по мене има посветла иднина бидејќи апдејтите излегуваат почесто а и самиот систем е open source. iOS можат да го сакаат само снобови кои не се разбираат во суштината на работите и кои гледаат само површни работи

едно реално мислење и факт ;)

Прво реално мислење пошто на тебе ти одговараше?

Човеку, ако ти имаш 20 и кусур години и вакви работи пишуваш тогаш чукни си малце главата. Но сепак, типично за батка кој е затруен од Apple.

Не велам дека iPhone-от не чини, се сведува на личната преференца, што повеќе му одговара на корисникот. Ако тебе повеќе ти одговара iPhone, тогаш stick to it, не мешај прсти кај што не ти е место.

Apple fanbois, cant get enough of 'em, се нешто им пречи кај другите телефони, а ни сами незнаат да искажат што е. ЖАЛНО. Поготово тој типацот од видеото кој што 3 чисти нема, а ти па уште инат ќе тераш на форумов. :sick:

а тек вториот коментар објаснува се :D :D

You can't even talk right. This says a lot about your iq and explains why you choose iphone.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom