Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
:facepalm:
кога ќе ви снема аргументи тогаш :facepalm:

може и за доктор слободно да ме рачунате прашање на време е ;) не дека ми треба, ја секако нема да живам од ебана диплома, туку ми се може ;) ја разбирам дека вашите фрустрации мора негде да ги исфрлате и ајде удри имал ајфон има пари мора да е глуп :tapp:
има горе десно едно копче, одлогирај се. Стисни го.

Парамур твоите причини за хејтањето на андроид се неосновани. Да iOS е snappier (не знам превод за ова) и се е оптимизирано но од друга страна не е доволно флексибилен и не подлежи на персонализација. Се виде по последниот апдејт колку очајно сакаат да го направат да личи на андроид. Андроидот по мене има посветла иднина бидејќи апдејтите излегуваат почесто а и самиот систем е open source. iOS можат да го сакаат само снобови кои не се разбираат во суштината на работите и кои гледаат само површни работи
Не знам ја што разбираш под снобови. Ја не сум софтверски програмер или што ти ја знам таму гледам црно на бело кое поубав работи. Андроидот во таа смисла заостанува светлосни години во таа смисла. Имав другар што се реши с4 да испроба му се заеба батеријата одма, му се гаснеше само, му се избришаа контактите за малку што не го тресна од земја ја едвај некако го убедив да го продаде има будали и да земе ајфон. последно да ми е не би користел андроид
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 23:51 ---
Ти си глуп и со Ајфон и со Нокиа 3310.

Нема врска, сеедно е. Мајка природа и татко карикатурист. Се случува.
ти демек се разбираш од технологија? За тебе Нокиа 3310 претпоставувам е најнова технологија ;)

сакаш прост пример... 1920 1080 а црно бел екран? А?
Сакаш уште попрост пример?
640x1136 црн екран. А? А? А?

Страв ме фаќа пошто дечково мисли дека Андроид го прави и хардверот на телефоните :pos:

Сакаш уште попрост пример?
640x1136 црн екран. А? А? А?
не ми ја сфати ич поентата нели ;)
--- надополнето: 8 октомври 2013 во 23:54 ---
Прво реално мислење пошто на тебе ти одговараше?

Човеку, ако ти имаш 20 и кусур години и вакви работи пишуваш тогаш чукни си малце главата. Но сепак, типично за батка кој е затруен од Apple.

Не велам дека iPhone-от не чини, се сведува на личната преференца, што повеќе му одговара на корисникот. Ако тебе повеќе ти одговара iPhone, тогаш stick to it, не мешај прсти кај што не ти е место.

Apple fanbois, cant get enough of 'em, се нешто им пречи кај другите телефони, а ни сами незнаат да искажат што е. ЖАЛНО. Поготово тој типацот од видеото кој што 3 чисти нема, а ти па уште инат ќе тераш на форумов. :sick:
27 имам и претпоставувам сум пописмен барем од 95% од форумов ако збориме кој што образование има не се секирај

ти демек се разбираш од технологија? За тебе Нокиа 3310 претпоставувам е најнова технологија ;)

Тркало, оди бе легни се не се бламирај, срамота е. Гледаш дека си моментно главен мајтап на форумот.

Оди не труј со глупости...

Оод каде бе излегувате вакви неписмени, недоквакани мочковци...

Немал идиотот претенциозности кон Боки13...

Не знам ја што разбираш под снобови. Ја не сум софтверски програмер или што ти ја знам таму гледам црно на бело кое поубав работи. Андроидот во таа смисла заостанува светлосни години во таа смисла. Имав другар што се реши с4 да испроба му се заеба батеријата одма, му се гаснеше само, му се избришаа контактите за малку што не го тресна од земја ја едвај некако го убедив да го продаде има будали и да земе ајфон. последно да ми е не би користел андроид
Ајде со здравје да си го користиш ајфонот...
Инаку од порано е излезен, да знајш.

Каква поента лепи,ти и самот изглеа неможеш да се сватиш, дај објасни ја твојата логика како 800-600 е подобра резолуција и има почиста слика од 1920-1080

Тркало, оди бе легни се не се бламирај, срамота е. Гледаш дека си моментно главен мајтап на форумот.

Оди не труј со глупости...

Оод каде бе излегувате вакви неписмени, недоквакани мочковци...

Немал идиотот претенциозности кон Боки13...

пази кого нарекуваш идиот! изгледа не знаеш со колку поврзан човек си имаш работа ;)
не сакам да те „чешлам“ ама само што влегов во конфликт со тебе одма ми кажа еден лик од форумов по порака со кого си имам работа, претпоставувам добро ти е познат тебе, ако знаеш да читаш во шифри ;)

27 имам и претпоставувам сум пописмен барем од 95% од форумов ако збориме кој што образование има не се секирај

Џабе ти е образованието кога неможеш да размислуваш. Со самото читање на твоите постови мене ми се СЕРЕ. Реченица незнаеш да склопиш, пописмен си бил од 95%, my ass.

--- надополнето: 8 октомври 2013 во 23:51 ---

СЕ ЧИТАШ ЛИ БЕ МОМАК? Да ти ебам тролот ретардиран, сакам да мислам дека си трол а не дека си волку прост.

eкранот е битен лепи... екранот... ретина има подобри бои и контраст и се, џабе ти е резолуција кога се друго на екранот ти е крш или не можеш на сонце да гледаш!!!
Каква поента лепи,ти и самот изглеа неможеш да се сватиш, дај објасни ја твојата логика како 800-600 е подобра резолуција и има почиста слика од 1920-1080

пази кого нарекуваш идиот! изгледа не знаеш со колку поврзан човек си имаш работа ;)
не сакам да те „чешлам“ ама само што влегов во конфликт со тебе одма ми кажа еден лик од форумов по порака со кого си имам работа, претпоставувам добро ти е познат тебе, ако знаеш да читаш во шифри ;)

Ти метеирски влегуваш во листата на 10 најголеми идиоти кои било кога се имаат зачленето на овој форум. И цврсто грабаш кон местото идиот број 1.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom