Причини зошто Андроид смрди (сакс, не чини)

• Креатор на темата Креатор на темата Paramour
  • Време на започнување Време на започнување
Ne zezaj tolku fama za ios 7 i na kraj dobivte 3d ikoni i fingerpint scanner....Nemoj da me jebes bre...procesorot bil brz ....za sto ke go iskoristis realno..? 1 GB memorija ? resolocija od pred tri godini ? Give me a break...

3d икони?
Што има врска iOS 7 со хардверски работи како скенерот?

Ти за што ќе користиш 3 гига рам на Ноут 3? И зошто користиш квад кор на Андроид? Мислам фактите ти се доџе ми да вриснем

Дали ти дечко знаеш што збориш?

Плус Самсунг да стаеше скенер кој работи скоро беспрекорно како на Епл, форумот ќе беше бел од свршување на Крапдроид фанови

Единствена замерка моја на Епл е што уште се лигават со мали екрани и со затворен фајл систем.

друже ај ако сакаш пиши ми ПП да те прашам нешто. Си ја блокирал опцијата неможам ја да ти пишам

3d икони?
Што има врска iOS 7 со хардверски работи како скенерот?

Ти за што ќе користиш 3 гига рам на Ноут 3? И зошто користиш квад кор на Андроид? Мислам фактите ти се доџе ми да вриснем

Дали ти дечко знаеш што збориш?

Плус Самсунг да стаеше скенер кој работи скоро беспрекорно како на Епл, форумот ќе беше бел од свршување на Крапдроид фанови

Единствена замерка моја на Епл е што уште се лигават со мали екрани и со затворен фајл систем.

Sto telefon imas ?

Мене андроидот не ми смрди. Ги апдејтував пелените.

tumblr_mt4i9a1GaM1s7rok0o1_500.gif

Смартфоните и таблетите се срање ...
Прво и основно премногу мала меморија имаат, па дури и микро мемориска картичка да им ставиш пак е малку ...
Камерите им се срање, стариов мобилен телефон ми вади десетпати поубава и почиста слика отколку смартфонов што го користам во моментов ...
Блутутот исто така катастрофа, вифито ништо не фаќа, батеријата малку да прочепкаш клипчиња, видеа, спотови отиде за пар саати и.т.н. ... bullshit ...

Смартфоните и таблетите се срање ...
Прво и основно премногу мала меморија имаат, па дури и микро мемориска картичка да им ставиш пак е малку ...
Камерите им се срање, стариов мобилен телефон ми вади десетпати поубава и почиста слика отколку смартфонов што го користам во моментов ...
Блутутот исто така катастрофа, вифито ништо не фаќа, батеријата малку да прочепкаш клипчиња, видеа, спотови отиде за пар саати и.т.н. ... bullshit ...

Aко користиш смартфон од 3.000 да.

Вифито ништо не фаќало :D
Си ги измешал брзините. Смартфоните стануваат веќе секојдневна потреба.

Aко користиш смартфон од 3.000 да.

Не, од 10 илјадарки ми е ... :icon_mrgr:
Quart QT-550 (од АМС) го зедов пред неколку месеци кога цената му беше 9.990 ден.(сега мислам дека е илјадарка-две поефтин)
5 инчен е и солиден е на лик !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom