N
NikolaMKD91
Гостин
Нема лижење гз, му оди у канцеларија му дава нов Ајфон и овој одма знае што да прави.
Исто како на поранешниот модел.
Грешка си, Мијалков доаѓа во канцеларија кај Paramour , не обратно .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема лижење гз, му оди у канцеларија му дава нов Ајфон и овој одма знае што да прави.
Исто како на поранешниот модел.
Ne zezaj tolku fama za ios 7 i na kraj dobivte 3d ikoni i fingerpint scanner....Nemoj da me jebes bre...procesorot bil brz ....za sto ke go iskoristis realno..? 1 GB memorija ? resolocija od pred tri godini ? Give me a break...
3d икони?
Што има врска iOS 7 со хардверски работи како скенерот?
Ти за што ќе користиш 3 гига рам на Ноут 3? И зошто користиш квад кор на Андроид? Мислам фактите ти се доџе ми да вриснем
Дали ти дечко знаеш што збориш?
Плус Самсунг да стаеше скенер кој работи скоро беспрекорно како на Епл, форумот ќе беше бел од свршување на Крапдроид фанови
Единствена замерка моја на Епл е што уште се лигават со мали екрани и со затворен фајл систем.
И на крај прекрцан рибон кабелот...
Го банирале гото'о
Смартфоните и таблетите се срање ...
Прво и основно премногу мала меморија имаат, па дури и микро мемориска картичка да им ставиш пак е малку ...
Камерите им се срање, стариов мобилен телефон ми вади десетпати поубава и почиста слика отколку смартфонов што го користам во моментов ...
Блутутот исто така катастрофа, вифито ништо не фаќа, батеријата малку да прочепкаш клипчиња, видеа, спотови отиде за пар саати и.т.н. ... bullshit ...
Aко користиш смартфон од 3.000 да.