Причини за кои сте раскинувале со партнерите?

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Започнав да сваќам дека не се започнува врска доека си пијан :tapp:

Abe koa ke vidis imas mal milion pricini za raskinuvanje, ama fakt e deka ako nesto popoleka i so vreme ne se menja nisto vo vrska se ti otapuva i ti e monotono. A inace ja sum raskinuval najveke poradi toa so sum osoznal deka tipkata so e so mene ne e moj tip na devojka kako sto sakam, a isto i druga situacija koa ke primetam deka vrskata mi e "bez idnina" u stil dzabe se mkneme i dvajcata :bip:

Еххее... и ја одев со едно дете 2 години и мислев дека никогаш нема тоа да заврши.. едноставно се беше толку убаво... не знам не се опишува ипонекогаш кога мегу нас ке спомневме раскинување ејјј никако не смееше тоа да се случи зборот не се изговараше.. ама ете не знам ни ја како почнавма да се караме.. и на крај да завршиме баш вака.. :uvo:... шо знам дали од многу љубомора .. не поверение.. не знам што беше причината.. врската почна да ни се лади.. од премногу контрола и така..

На каков начин и раскина/му раскина?

Веќе сум во врска 2 години и можам да кажам оти одлично ми оди...
Имаше моменти на криза. Па си мислев: Kако да и раскинам и дали да и раскинам да не згрешам...
Ме интересира на каков начин сте му раскинале на вашиот партнер и дали после тоа се каевте?

Уште во првата реченица напоменуваш дека одлично ви оди. Кога е се одлично, не гледам причина за прекин на врска. (барем кај мене е така)

Многу апсурдно ти е прашањево.:uvo:

Уште во првата реченица напоменуваш дека одлично ви оди. Кога е се одлично, не гледам причина за прекин на врска. (барем кај мене е така)

Многу апсурдно ти е прашањево.:uvo:
Сакав да кажам пред 1 год. бев во заблуда. Сега ми е ок. Сега ме разбираш?

Сакав да кажам пред 1 год. бев во заблуда. Сега ми е ок. Сега ме разбираш?

Па сега ти е ок и одлично. Зошто да раскинеш?

Немаш некоја јака причина за да се развие дискусија.

Па сега ти е ок и одлично. Зошто да раскинеш?

Немаш некоја јака причина за да се развие дискусија.
Па добро јас не кажав дека сакам да и раскинам и дали да го направам тоа или не? хехе се погрешка ме сваќаш.
Темата е на каков начин му раскина на партнерот... Со порака, со ќотек... тоа е

Па добро јас не кажав дека сакам да и раскинам и дали да го направам тоа или не? хехе се погрешка ме сваќаш.
Темата е на каков начин му раскина на партнерот... Со порака, со ќотек... тоа е

Цитирам: Веќе сум во врска 2 години и можам да кажам оти одлично ми оди...
Имаше моменти на криза. Па си мислев: Kако да и раскинам и дали да и раскинам да не згрешам..

Па што е тогаш ова??????
Како да раскинеш со девојка????? Преку порака???? Да ја истепаш????Офффффффффф......
Прво за да и раскинеш ваљда треба да има причина ради тоа....Преку порака да раскинеш со некој е најпедерското нешто....Ваљда до толку заслужила тоа да и го кажеш у фаца...А да ја истепаш???? Зашто??? Зашто сакаш да и раскинеш?????Оу мај факинг гад.....:nesvest:

Со ќотек батка, со модрици нека остани. Не и чути ич!!

:tapp::tapp::tapp:

Цитирам: Веќе сум во врска 2 години и можам да кажам оти одлично ми оди...
Имаше моменти на криза. Па си мислев: Kако да и раскинам и дали да и раскинам да не згрешам..

Па што е тогаш ова??????
Како да раскинеш со девојка????? Преку порака???? Да ја истепаш????Офффффффффф......
Прво за да и раскинеш ваљда треба да има причина ради тоа....Преку порака да раскинеш со некој е најпедерското нешто....Ваљда до толку заслужила тоа да и го кажеш у фаца...А да ја истепаш???? Зашто??? Зашто сакаш да и раскинеш?????Оу мај факинг гад.....:nesvest:

Го истепавте чоекот :smir: не го сфакате не го напаѓајте одма....Сака само да знае како некогаш вие сте раскинале, а не тој како да и раскине на девојката.Некогаш сакал, се мислел, ама поминала кризата.Јас така го сфакам....Дајте лично искуство..:toe:

[vladimir];1467859 напиша:
Го истепавте чоекот :smir: не го сфакате не го напаѓајте одма....Сака само да знае како некогаш вие сте раскинале, а не тој како да и раскине на девојката.Некогаш сакал, се мислел, ама поминала кризата.Јас така го сфакам....Дајте лично искуство..:toe:
Фала vladimir се гледа оти машките ја сватија поентата. Cucence и ти изгледа неможеш да ме сватиш. Еве ти пр. на што мислев...
Бевме на базент, и додека тој се бањаше јас се сончев и во тој момент ми текна да го разгледам неговиот моб. Но кога го отворив што да видам??? Тој оди и со мене и со друга... Кога излезе од базентот во лице го плукнав и му кажав крај со нашата врска... и отогаш го немам видено...
Еве CUCENCE сега ме разбираш???
Темата беше отворена како сте му раскинале на партнерот а не како јас да раскинам... И дете од 10 год ќе разбереше..
И edin: Заборавив на кажам оти јас никогаш не сум се степал со машко а па да удрам женско НИКОГАШ ВО ЖИВОТОТ! ... Факинг гад... НЕ ТРЕСКАЈ ГЛУПОСТИ

Raskinuvanje poradi site negovi losi osobini a toa se:
- nedovolno vnimanie
- ljubomora
- zatvorenost(neiskazuvanje na cuvstva)
- pregolema gordost od negova strana
- neiskazuvanje greski
- i definitivno e toa sto staval se drugo pred mene
E i toj bese vakov se dodeka ne raskinavme t.e. ja mu raskinav i otkako svati deka me izgubi pocna da se menuva i da trca po mene i da me moli i 300 raboti.No toa kaj mene ne pali zasto koa covek ke me povredi ednas ne sakam da popustam i ne sakam znaete kako vikaat postarite da se povtoruvaat greskite mesto da ucam od niv...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom