Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да кажам пред 1 год. бев во заблуда. Сега ми е ок. Сега ме разбираш?Уште во првата реченица напоменуваш дека одлично ви оди. Кога е се одлично, не гледам причина за прекин на врска. (барем кај мене е така)
Многу апсурдно ти е прашањево.:uvo:
Сакав да кажам пред 1 год. бев во заблуда. Сега ми е ок. Сега ме разбираш?
Па добро јас не кажав дека сакам да и раскинам и дали да го направам тоа или не? хехе се погрешка ме сваќаш.Па сега ти е ок и одлично. Зошто да раскинеш?
Немаш некоја јака причина за да се развие дискусија.
Па добро јас не кажав дека сакам да и раскинам и дали да го направам тоа или не? хехе се погрешка ме сваќаш.
Темата е на каков начин му раскина на партнерот... Со порака, со ќотек... тоа е
Со ќотек батка, со модрици нека остани. Не и чути ич!!
![]()
Цитирам: Веќе сум во врска 2 години и можам да кажам оти одлично ми оди...
Имаше моменти на криза. Па си мислев: Kако да и раскинам и дали да и раскинам да не згрешам..
Па што е тогаш ова??????
Како да раскинеш со девојка????? Преку порака???? Да ја истепаш????Офффффффффф......
Прво за да и раскинеш ваљда треба да има причина ради тоа....Преку порака да раскинеш со некој е најпедерското нешто....Ваљда до толку заслужила тоа да и го кажеш у фаца...А да ја истепаш???? Зашто??? Зашто сакаш да и раскинеш?????Оу мај факинг гад.....:nesvest:
Фала vladimir се гледа оти машките ја сватија поентата. Cucence и ти изгледа неможеш да ме сватиш. Еве ти пр. на што мислев...[vladimir];1467859 напиша:Го истепавте чоекот :smir: не го сфакате не го напаѓајте одма....Сака само да знае како некогаш вие сте раскинале, а не тој како да и раскине на девојката.Некогаш сакал, се мислел, ама поминала кризата.Јас така го сфакам....Дајте лично искуство..![]()