Причини за кои сте раскинувале со партнерите?

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
Некој друг станувал поинтересен од него.

prviot mi raskina zsh mu bilo dosadno, pa se smirifme i ja go zaebaf za da mu vratam iako go sakaf ali nvm..... posle 2ot mu rakinaf zsh me izvara...i neznam so 3ot ushte idam..:) pu pu da ne se urocham...

за да раскинеш со партнерот или партнерката ако не осекаш ништо према него не се потребни никакви причини но ако некого сакаш а сте раскинале требало да е голема причината јас имав два случаи едниот со девојка со која одев 4 години и поради некои нејзини лаги не продолживме верувам дека сеуште ме сака и не се омажи додека јас не се оженив а другата кога раскинавме со договор кога требаше да одам во војска бидејки не ке можела да чека била приморана од нејзините да се мажи и стварно кога се вратив од војска беше мажена и бремена и имавме една кратка средбана која си ги освеживме спомените

имам раскинато за правење фраер или поточно "маж" непуштање да искачам со другарките што не смее и нема право да ми го оспори тоа во ниеден момент одење кај роднини на викенд и слични работи па не сум куче да ме врзе дома со мама..

сум раскинувал заради тоа шо ми станувало досадно,монотоно се едно исто во врската или ако сватам дека женска не ми одговара и дека сум направил грешка шо сум почнал со неа

Недостаток на нерви:smir:

Кога ми е доста од него и сакам промена.

Секогаш се наоѓа поинтересна од сегашната :pipi:

prviot mi raskina zsh mu bilo dosadno, pa se smirifme i ja go zaebaf za da mu vratam iako go sakaf ali nvm..... posle 2ot mu rakinaf zsh me izvara...i neznam so 3ot ushte idam..:) pu pu da ne se urocham...
ова што ќе го кажам малку е оф топик ама морам да прашам.... Како можете бе луѓе да одите со некој што знаете дека ве изневерил...? Ако те изневерил не те сака, а зошто да си со некој што не те сака и ако те изневерил еднаш ќе те изневерува се додека му простуваш ЛУЃЕТО НЕ СЕ МЕНУВААТ а да изневериш некого е нешто нај ниско што можеш да му го направиш.

epa se zdosaduva sea se so ista da odes mora da se promeni malku

Морам да кажам дека досега не сум имала театрални раскинувања, се се решило на еден фин начин со разговор. Најчесто било заради монотонија во врската, кога истата не оди во никаква насока и заедно сме сфатиле дека најдобро е да прекинеме.

Monotonija i nezrelost

Се вљлубил дечко ми во другарка ми и бел со мене за да ја преболи...епа не може така....се се враќа, се се плаќа....сега сам си седи :)

за еден човек што го сакав премногу проблем беа на жал моите родители ( и моќеби со право!!) ама сега кога би се вратило времето назад не би попуштила.

Ко клинка раскинав заради друг, потоа.. психопат, психопат + незрел, психопат.. и немање доволно време за живиот свет, освен за себе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom