WondeR`
Дипломат
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 156
- Поени од реакции
- 5
е јас документарен филм за титаник имам гледано илјада пати! екипажот на титаник при тргувањето да плови по атланскиот океан го заборави двогледот,второ не понесоа со себе доволно чамци за спасување, е сега кога удрија во санта ледот беше прекасно,побараа помош али најблискиот брод по име Карпатија најбрзо можеше да стигне за 4 часа, екипажот бидејки немаше двоглед онака од далеку мразот им изгледаше доволно голем за да можат да го преминат т.е. мислеа дека можат да го преминат беа уверени во тоа, е сега од кога удрија во мразот, тој пресече 5 комори наеднаш и така да го преполови бродот,а ако пресечеше помалку можеби ке имаше надеж,али кога го пресече беше касно и така да најголемиот,легендарен брод досега запишан во истроијата како најголем и нај луксузенброд ТИТАНИК за жал потона....и мене ми е жал ама толку од приказната! какви мумии какви бакрачи!
Види ова за двогледот малку е смешно.Брод со над 2000 луѓе, со толку централи со обезбедувачки надзор, надзор од морнари и чувари навечер во надгледувачките кули на бродот, еден двоглед го заборавил.Да не го заборавил капетанот двогледот дома на клавирот?
Волкав број со еден двоглед, малку е смешно.Извини вака стварно.
Тоа за петте дела го имаше во филмот Титаник.Немало никакви пет дела, тој бил направен така, али работата е во филмот не кажаа дека бродот уште кога удрил се разделил на три дела, оти металот му бил слаб.