- Член од
- 22 декември 2018
- Мислења
- 535
- Поени од реакции
- 743
Украина да се согласи на сегашната ситуација на фронтот ќе биде победник, вака ќе изгуби повеќеДоколку ова бидат крајните граници, тогаш Украина е победник
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Украина да се согласи на сегашната ситуација на фронтот ќе биде победник, вака ќе изгуби повеќеДоколку ова бидат крајните граници, тогаш Украина е победник
![]()
Братски народ да влезе во ваква војна... Под влијаније на западот нормално. Раздели па владеј. Се надевам војната ќе прекине.Украина да се согласи на сегашната ситуација на фронтот ќе биде победник, вака ќе изгуби повеќе

Ке сакаш да образложиш зашто е тоа така?Доколку ова бидат крајните граници, тогаш Украина е победник
![]()
Крим и Донбас беа срцевината која гласаше и ја правеше најголемата разлика на сите избори,послем што на власт во Украина доаѓаа луѓе кои се пријателски настроени кон Русија.Ке сакаш да образложиш зашто е тоа така?
Крим и Донбас беа срцевината која гласаше и ја правеше најголемата разлика на сите избори,послем што на власт во Украина доаѓаа луѓе кои се пријателски настроени кон Русија.
Без нив рускиот интерес на било кои избори секогаш ќе биде изразито надгласуван.
Со ова искача само дека Украина се отарасува од камен околу вратот и се хомогенизира.
Тоа е исто како ние да се откажеме од ова и силата на љочките демографска и политичка се намали за упола, кој не би се сложил на ова и не се согласува дека Македонија послем тоа ќе процвета?
![]()
Русија ако во оваа војна не ја земе Одеса (главно пристаниште) , Харков (втор најголем град) и Днипро (трет најголем град и со најголема индустрија послем Киев), ништо не направила.
Украина ќе си продолжи да постои појака од било кога.
Ко прво војнава не се води за територија, демографски мамата и е ебана на Украина, долговите кои и се наметнаа на св никад ке ги вратат, ко армија ке бидат сведени ко ловачко друштво во однос на она што беа и ти ми викаш победници ке излегле, секоја чест.Крим и Донбас беа срцевината која гласаше и ја правеше најголемата разлика на сите избори,послем што на власт во Украина доаѓаа луѓе кои се пријателски настроени кон Русија.
Без нив рускиот интерес на било кои избори секогаш ќе биде изразито надгласуван.
Со ова искача само дека Украина се отарасува од камен околу вратот и се хомогенизира.
Тоа е исто како ние да се откажеме од ова и силата на љочките демографска и политичка се намали за упола, кој не би се сложил на ова и не се согласува дека Македонија послем тоа ќе процвета?
![]()
Русија ако во оваа војна не ја земе Одеса (главно пристаниште) , Харков (втор најголем град) и Днипро (трет најголем град и со најголема индустрија послем Киев), ништо не направила.
Оваа територија, минимум.Доколку ова бидат крајните граници, тогаш Украина е победник
![]()
I jas se slagam so ova sto go kaza.. Rusija ke bide pobednik samo ako na ovie teritorii gi dodade Harkov i Odesa, narocito Odesa za da se spoi so Transnistrija..Доколку ова бидат крајните граници, тогаш Украина е победник
![]()
I jas se slagam so ova sto go kaza.. Rusija ke bide pobednik samo ako na ovie teritorii gi dodade Harkov i Odesa, narocito Odesa za da se spoi so Transnistrija..
ok druze ke mu preneseme na putin deka nekoj sladoledzija vo mkd mu ja priznava pobedata samo so odesa, harkov i spojka so transnistrija.... ke nagladime deka ti kako biten svetki strateg taka gledas na rabotite i ne e bitno se drugo...
Аман бе отров, мислење си кажаа луѓето, ебате искомплексиран еден. Не треба некој да има свое мислење? Или сите со твоето треба да се сложат?
Каков канцер од човек, бог да чува
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ti najde ova da go pishuvash?Аман бе отров, мислење си кажаа луѓето, ебате искомплексиран еден. Не треба некој да има свое мислење? Или сите со твоето треба да се сложат?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Крим и Донбас беа срцевината која гласаше и ја правеше најголемата разлика на сите избори,послем што на власт во Украина доаѓаа луѓе кои се пријателски настроени кон Русија.
![]()
Aко он е канцер, ти што си?Аман бе отров, мислење си кажаа луѓето, ебате искомплексиран еден. Не треба некој да има свое мислење? Или сите со твоето треба да се сложат?

I ti najde ova da go pishuvash?
Ako zaboraj odi citaj si po Temine shto pishuvash za drugi.
Zasrami se