Преспивање кај девојката

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување

И вие така?

• Вкупно гласачи
    60
Секогаш сум бил во добри односи опшпто со постарите, а не станува збор каде што треба да се покажеш. Добар збор, благодарност и благослов ако упатиш во првиот контакт немаш проблем, после и сами ќе те бараат да те видат, поготово ако немаат син;) А секогаш сум одел со најава не да се заборавам, затоа што девојките сакале да се пофалат каков дечко фатиле:). Станува збор за подолгите врски нормално, што и тие девојки доаѓале и тие кај мене со преспивање:drk:

Не си ласкај :)
Многу интересна излегува ситуацијава која ја дискутираме од двете страни. Ова очигледно е од машка страна впечаток. Јас имам зет и исто така сум имала и долга врска. Додека се дома „зетовците“, моите од култура мора да ги испочитуваат, да ги поканат повторно, да се смеат на нивните шеги и да ги опуштат да не се срамат и не се стегаат зошто е непријатна ситуација. Само што ќе ја фатеа вратата, татко ми ја менуваше фацата и почнуваше „вистинската комедија“(морам јас три саати да седам и да му се смеам на некое детиште или он мене ќе ми објаснува за фудбал уште носот незнае да си го избрише, што дочекав леле жено ти си крива ти вака ги воспита, немој ова да ви стане навика оти ќе ве иселам на клоци од станот, кај сакате одете да не ве гледам, немој случајно после овој друг да ми донесете дома оти во весник ќе се откажам од вас, распашана команда, мене сакале да ме видат боже мене ли ќе ме земаат за жена или од што сум многу убав итн итн) А најјако од се е следниот ден коментарот кажи ама им се допаднав на твоите а?! А ти со блажена насмевка го успокојуваш као супер беше срц, ТЕ ОБОЖАВААТ! :icon_lol: И твоите се многу фини татко ти ме засака на прва! (ахам)

Непријатно е ова не зезајте. Стануваш сабајлето нејзините дома. Прво тоа стариот ќе те испита или како Шерлок Холмс или ќе почне како агент на Удба. Кој си што правиш, што учиш, твоите од каде се. Мајка и ќе се смее вештачки а во себе те колне до наредно 5-то колено. Ова се прави кога нејзините се на одмор или некаде да се избегне таквата средба.

Не си ласкај :)
Многу интересна излегува ситуацијава која ја дискутираме од двете страни. Ова очигледно е од машка страна впечаток. Јас имам зет и исто така сум имала и долга врска. Додека се дома „зетовците“, моите од култура мора да ги испочитуваат, да ги поканат повторно, да се смеат на нивните шеги и да ги опуштат да не се срамат и не се стегаат зошто е непријатна ситуација. Само што ќе ја фатеа вратата, татко ми ја менуваше фацата и почнуваше „вистинската комедија“(морам јас три саати да седам и да му се смеам на некое детиште или он мене ќе ми објаснува за фудбал уште носот незнае да си го избрише, што дочекав леле жено ти си крива ти вака ги воспита, немој ова да ви стане навика оти ќе ве иселам на клоци од станот, кај сакате одете да не ве гледам, немој случајно после овој друг да ми донесете дома оти во весник ќе се откажам од вас, распашана команда, мене сакале да ме видат боже мене ли ќе ме земаат за жена или од што сум многу убав итн итн) А најјако од се е следниот ден коментарот кажи ама им се допаднав на твоите а?! А ти со блажена насмевка го успокојуваш као супер беше срц, ТЕ ОБОЖАВААТ! :icon_lol: И твоите се многу фини татко ти ме засака на прва! (ахам)
Па да ти кажам право и претпоставував дека така таткото реагира. И јас ако би имал керка што ќе ми носи дечковци дома истото ќе го зборувам. Но секако дека тоа е во комедија стил, никогаш нема со иронија или пак да се исмевам на децата и нивната љубов. Јас лично мислам дека ме прифаќале добро, како што и моите ја прифатиле девојката. А зборувам за тоа ако немаат син, затоа што гледам по мајками, опкружена од мажи (јас, брат ми, таткоми) и кога ќе ја донесев јас девојката , или брат ми неговата мајками се исполнуваше, што значи и на таткото од девојката ако нема син му фали машко друштво- поготово ако има за што да се отвори тема на муабет.

муабетот како на рекламата. добро утро дедо. здраво зете.
како сте од сабајле.
добро вие??
не се жалам, не се жалам. супер беше

Најјако е да се понудиш да купиш леб и млеко на сабајле... и весници и цигари.... :)
или да спремиш појадок за сите (во „се знае кој е маж во куќава“ стил).... се зафркавам :).... се разбира
:)

Најјако е да се понудиш да купиш леб и млеко на сабајле... и весници и цигари.... :)
или да спремиш појадок за сите (во „се знае кој е маж во куќава“ стил).... се зафркавам :).... се разбира
:)
Или пак да се разбудиш во 6 сабајле и да им појдиш , во спалната: ајде бе уште спиете, станувајте јас од 5 сум станат, вие многу мрзливи сте биле. Да ги искриикуваш + застрамиш + покажиш врвна култура.... да знаат со кој си имаат работа:D

Или пак да се разбудиш во 6 сабајле и да им појдиш , во спалната: ајде бе уште спиете, станувајте јас од 5 сум станат, вие многу мрзливи сте биле. Да ги искриикуваш застрамиш + покажиш врвна култура.... да знаат со кој си имаат работа:D

Тамам работа... мора да се има стил. Единствено може околу 4 да им влеташ в соба и да побараш цигара.... ова твоево е чиста некултура, кај си им пошол дома, уште и мангуп ќе се праиш :)

А уствари која е разликата дали таа ќе преспива кај него или тој кај неа?

Ако тој бара цигара во 4 наутро, веројатно таа ќе треба да побара... шо знам... запалка?!
Друга разлика нема.... еквивалент на спремањето појадок и утринското купување веројатно е миење на чиниите и метење по куќи :)

Би преспал само ако деовјката сама живее. Ако живее со родители, па сабајле да станам да ги начекам...no way Pedro:)
Инаку, како ми се приспива некад, тоа е страшна работа, така да ако би преспал највеќе од мрза, што да праам вложуван вовечерните активности и најчесто завршувам уморен ко од орање да сум дошол.

тоа е едно големо ако.

Па не баш, зошто за да идеш кај некој да преспиеш или тој да дојде кај тебе, најверојатно би требало да сте во сериозна врска.

п.с. Иначе вакви тинејџерски егзибиции не оправдувам :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom