leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.565
Секогаш сум бил во добри односи опшпто со постарите, а не станува збор каде што треба да се покажеш. Добар збор, благодарност и благослов ако упатиш во првиот контакт немаш проблем, после и сами ќе те бараат да те видат, поготово ако немаат синА секогаш сум одел со најава не да се заборавам, затоа што девојките сакале да се пофалат каков дечко фатиле
. Станува збор за подолгите врски нормално, што и тие девојки доаѓале и тие кај мене со преспивање
![]()
Не си ласкај

Многу интересна излегува ситуацијава која ја дискутираме од двете страни. Ова очигледно е од машка страна впечаток. Јас имам зет и исто така сум имала и долга врска. Додека се дома „зетовците“, моите од култура мора да ги испочитуваат, да ги поканат повторно, да се смеат на нивните шеги и да ги опуштат да не се срамат и не се стегаат зошто е непријатна ситуација. Само што ќе ја фатеа вратата, татко ми ја менуваше фацата и почнуваше „вистинската комедија“(морам јас три саати да седам и да му се смеам на некое детиште или он мене ќе ми објаснува за фудбал уште носот незнае да си го избрише, што дочекав леле жено ти си крива ти вака ги воспита, немој ова да ви стане навика оти ќе ве иселам на клоци од станот, кај сакате одете да не ве гледам, немој случајно после овој друг да ми донесете дома оти во весник ќе се откажам од вас, распашана команда, мене сакале да ме видат боже мене ли ќе ме земаат за жена или од што сум многу убав итн итн) А најјако од се е следниот ден коментарот кажи ама им се допаднав на твоите а?! А ти со блажена насмевка го успокојуваш као супер беше срц, ТЕ ОБОЖАВААТ!
А секогаш сум одел со најава не да се заборавам, затоа што девојките сакале да се пофалат каков дечко фатиле

другите синови