Преспивање кај девојката

• Креатор на темата Креатор на темата Sagan
  • Време на започнување Време на започнување

И вие така?

• Вкупно гласачи
    60
А дали се рачуна ако девојкава живее сама, без родителите?

А дали се рачуна ако девојкава живее сама, без родителите?

Не, тоа ќе ти дојде ко да имате заеднички живот без брак :) Филмот е мајка и и татко и да се дома, брат, сестра, баба, дедо, па незгодно, тука адреналин игра голема улога, па да ја држиш за уста да не ве чујат... :)

Не се ни сомневам дека постојат девојчиња што сите дечковци си ги носат "на спиење" дома.
Ајде да е некој што оди подолго време, што се вели за зет готов, и така и така.. Ама да ти иде некој со главна цел да ти ги гужва чаршавите, па и уште да ти рашетува по дома цел ден ...

При налетување на некој таков напатен поглаватар...
ChasingSleep.jpg
Се знае што следува..:sneaky:

Да го пишував постот пред две години, ќе речев "Боже сачувај, скраја да е", ама за овие две години што се не видов почнав и како сето тоа да е понормално да ги прифаќам работите.
Еве да си кажам за мене, немам дечко дома донесено, а не па некој да спие кај мене. Незгодно е. А и ако сме еден за друг, има време кога ќе заспиваме и ќе се будиме заедно, ако е за тоа.. А ако не сме, што фајде да спојувам и мешам фамилии, и да ги доживувам работите на тој начин. :)

Но сепак, тоа е индивидуално, имам другарки што дечковците преспиваат кај нив, и за нив тоа е нормално. Онака, скроз нормално го имаат тоа прифатено, и тој и таа, па дури и родителите. Зависи од карактерот на дечкото и девојката па и родителите.
Нели, има луѓе, оперирани од срам, поготово за вакви работи.

И да е од аздис, да не е ради некоја посебна причина, не иде, што не иде.. И жално е што ова го прават, се помалите генерации, не постарите.
Али кој што сака нека си прави, мене тоа воопшто не ме засега, какви работи се случуваат, а не пак ова. :confused:

Да е само преспивање....:pos:
Да не им требаа за идна употреба и мудата ќе ти ги кастрира само за да си докаже колкава моќ има врз тебе, глупи машки....глупи глупи глупи глупи машки....секоја ви чест :D

А чекај, што ако преспие? Стварно не глеам ништо страшно у тоа.

Абе какво преспивање, дебилна работа.
Мене ми е незгодно онака на гости кога отидам и цела фамилија потесна, а богами и поширока се таму, а не пак преспивање.
"Еј, не можам да си одам далеку е, може да спијам тука?" Бре мајката, а не ти било далеку да дојдеш.

Сум преспивал, како и тие што преспивале кај мене:D. Нема ништо страшно во тоа, првиот пат е малку незгодно, ама после ќе се навикнеш а и убаво е;)

Сум преспивал, како и тие што преспивале кај мене:D. Нема ништо страшно во тоа, првиот пат е малку незгодно, ама после ќе се навикнеш а и убаво е;)

Што муабет сврте сабајлето со стариот нејзин или правеше систем патика на нога и бегај :pos::)

Па вака сега има некој без осет ќе ти дојди на едно кафе(10-15 мин највеќе колку се пие кафе..) ќе ти остани едно 3-4 сати ке пуфтоса, а за спиење сеуште не сум го искусил тоа,хихи малечок сум :P

Што муабет сврте сабајлето со стариот нејзин или правеше систем патика на нога и бегај :pos::)
Секогаш сум бил во добри односи опшпто со постарите, а не станува збор каде што треба да се покажеш. Добар збор, благодарност и благослов ако упатиш во првиот контакт немаш проблем, после и сами ќе те бараат да те видат, поготово ако немаат син;) А секогаш сум одел со најава не да се заборавам, затоа што девојките сакале да се пофалат каков дечко фатиле:). Станува збор за подолгите врски нормално, што и тие девојки доаѓале и тие кај мене со преспивање:drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom