Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А дали се рачуна ако девојкава живее сама, без родителите?
Филмот е мајка и и татко и да се дома, брат, сестра, баба, дедо, па незгодно, тука адреналин игра голема улога, па да ја држиш за уста да не ве чујат... 

А дали се рачуна ако девојкава живее сама, без родителите?
A еднаш на две недели или во месец... и тоа за кампер се рачуна?Не, тоа се рачуна за кампер![]()

A еднаш на две недели или во месец... и тоа за кампер се рачуна?![]()

Сум преспивал, како и тие што преспивале кај мене. Нема ништо страшно во тоа, првиот пат е малку незгодно, ама после ќе се навикнеш а и убаво е
![]()

Секогаш сум бил во добри односи опшпто со постарите, а не станува збор каде што треба да се покажеш. Добар збор, благодарност и благослов ако упатиш во првиот контакт немаш проблем, после и сами ќе те бараат да те видат, поготово ако немаат синШто муабет сврте сабајлето со стариот нејзин или правеше систем патика на нога и бегај![]()
А секогаш сум одел со најава не да се заборавам, затоа што девојките сакале да се пофалат каков дечко фатиле
. Станува збор за подолгите врски нормално, што и тие девојки доаѓале и тие кај мене со преспивање