Преспав

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Што е проблемот што цело време репризираат некој епизоди ? Не се знае кога е премиера а кога реприза нити па некогаш одат по ред некој епизоди.

Што е проблемот што цело време репризираат некој епизоди ? Не се знае кога е премиера а кога реприза нити па некогаш одат по ред некој епизоди.
не се репризи туку нови епизоди цели со потсетувања. ;)

Ги има негде епизодиве освен овие 3 на Јутјуб?? Ја загледав неделава и ако може некој за постарите епизоди да ме упати ако ги имаат некаде закачено.

Ги нема никаде. Почекај уште неколку мислам дека се до крај па да видиме дали ќе ги стават епизодиве на јутјуб или ќе има реприза на Телма.[DOUBLEPOST=1484212476][/DOUBLEPOST]Ја гледаше некој вчера епизодата?
Тони и Марио се геј пар. Таман да почнат жежок бакнеж ги виде Ула и на неа и признаа.

Последно уредено:
Ги има негде епизодиве освен овие 3 на Јутјуб?? Ја загледав неделава и ако може некој за постарите епизоди да ме упати ако ги имаат некаде закачено.

ако имаш макс тв имаш 3 епизоди на твтека

Sent from my iPhone using Tapatalk

ако имаш макс тв имаш 3 епизоди на твтека

Од есен нова сезона а наскоро ке има реприза од прва сезона
да не ги има некој прикачено онлајн?

имајте милост кажете кај да се најдат последните две епизоди

Сите лица кои се над 18 години и зборуваат германски јазик имаат можност да се пријават на линкот подолу и да добијат улога во „Преспав“
871427.gif

http://oxo.mk/index.php?module=answers& ... AB30AAECE4

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom