Преспав

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Telma I bez Eden Na Eden I Prespav kje prezivee... I ne gledam zosto bi imala pomala gledanost Na 24? Toj sto saka da ja gleda nemu e vazno Na koj kanal.

Telma I bez Eden Na Eden I Prespav kje prezivee... I ne gledam zosto bi imala pomala gledanost Na 24? Toj sto saka da ja gleda nemu e vazno Na koj kanal.
На пример затоа што цела година ја чекам Андреја и Анѓелка на 24 и ниту еднаш не ја пуштија во терминот што го имаше напишано. За разлика од Телма каде што може да задоцни најмногу 5 минути.

П.С. Пробајте да пишувате кирилица. Многу е поубаво.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Последно уредено:
На пример затоа што цела година ја чекам Андреја и Анќелка на 24 и ниту еднаш не ја пуштија во термонот што го имаше напишано. За разлика од Телма каде што моше да задоцни најмногу 5 минути.

И ти пробај да пишуваш правилно. Не е Анќелка туку Анѓелка, не е термонот туку терминот, не е моше туку може.

И ти пробај да пишуваш правилно. Не е Анќелка туку Анѓелка, не е термонот туку терминот, не е моше туку може.
Фала за лектурата. Дебели ми се прстите а тастатурата на телефонот мала. А ако сакаш да лекторираш имаш еден куп книги весници и списанија што се полоши и од форумов.

Инаку мојата забелешка се однесуваше за некористењето на кирилицата.

Преспав се сели на ТВ 24 (24 вести)

Телма го шутна Жаре, сега Преспав, што е следно ?
Чим ќе оди на 24 Вести, мислам дека малку потешко ќе ја има гледаноста како првата сезона. Многу изгубиле Телма со овој потег.

Викендов треба да започне Преспав. Ќе пуштеле и нов трејлер, ваљда ќе треба од денес/утре да го пуштат да врти на 24ка.

На пример затоа што цела година ја чекам Андреја и Анѓелка на 24 и ниту еднаш не ја пуштија во терминот што го имаше напишано. За разлика од Телма каде што може да задоцни најмногу 5 минути.

Чудно.Обично Кујна рускиот сериски е пред АиА, па ретко каснеле.
Можно е вооошто да немало, се деси еднаш, а не каснеле.

Чим ќе оди на 24 Вести, мислам дека малку потешко ќе ја има гледаноста како првата сезона. Многу изгубиле Телма со овој потег.
А Телма се пофалија дека се снима втора сезона па дури и прилог во вести имаа од снимањето за најпосле 24 да ја земе во својата програма.

Втора сезона на „Преспав“ од 26 декември на ТВ 24
Премиерни изданија: вторник и среда од 20 часот
Репризни изданија: вторник и среда од 22.30 часот и сабота и недела од 19 часот

Вечерва почнува втората сезона од 19 ч. на ТВ 24.

Зафирчев го имаше сјебано терминот, па затоа и погоре е грешен.

Зошто им го крадат терминот на децата, тогаш треба да пуштат цртани филмови а не вакви серии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom