Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Dobra puzzle? U stil na portal, qube... takvite.

Posledno igrav The Witness i ja obozavav, i od togas nisto slicno ne sum cepnal.
Лесна препорака, Talos Principle... иако продукциски е видно послаба, за се останато надохнадува потполно.
пазл жанрот во последно доаѓа до израз како платформер, The Swapper е must play, а и многу попризнаената Braid секако, од истиот тип позади Witness.

иначе Pyre е лом, Supergiant се во streak со 3 одлични игри последователно, со нивни твист во арена/абилити/парти жанрот, таква пажна на детали да и Overwatch позавидат.

Znam, ja imam igrano i swapper. Odlicna e.

Talos ne simnuva od zamunda i zalivot, treba da baram po privatnite trakeri...

Dobra puzzle? U stil na portal, qube... takvite.

Posledno igrav The Witness i ja obozavav, i od togas nisto slicno ne sum cepnal.

Пробај Kairo, Myst серијалот, Obduction, Antichamber, NaissancE, MirrorMoon EP, Cylne, Puzzle Agent игрите, Detective Grimoire.

Crysis или некоја слична игра со слична тематика ?
Шо советувате ?

Crysis или некоја слична игра со слична тематика ?
Шо советувате ?

Во кој смисол слична тематика? Ако бараш нешо со suit powers итн го имаш Prototype серијалот, ваљда Titanfall би се сместиле тука, моооожда Deadspace серијалот мада тие имаат и хорор аспект, а тука се и Halo игрите. Ако сакаш да се шуњаш низ третосветски селца и suburbia, ваљда FarCry игрите, новите Tomb Raider, кои мада не се fps и можда Resistance серијалот.

Znam, ja imam igrano i swapper. Odlicna e.

Talos ne simnuva od zamunda i zalivot, treba da baram po privatnite trakeri...

Najdi ja talos,ako te bendisala the withness ova e nekoe nivo bolje spored mene .I produkciski izgleda fenomenalno i ako si ok so filozofija ova e prepuno so citati i citanje.Edna od retkite igri sho gi kupiv posle igranje.

Ako sakas nervna puzzle - Infinifactory ili bilo koja igra od Zachtronics ,da te frkaglava i da vidis do kade odi frustracija i trpenie.

Inside ako ne si ja probal od deckite sho ja napravija limbo e zadolzitelna - ne za puzzle nego povekje ko remek-delo od igra,drugi od ponovive - little nightmares , rime.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Некој да ми препорачи некоја пукачка игра како што е кантер страјк, ама да има нешто да се поминуват некои мисии...итн...

Call of Duty ... Medal of Honor ... Code of Honor ... Sniper Elite ... SpetsNaz ... Rainbow Six ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom