Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Metro 2033, Metro Last Light најлудиот фпс кој сум го изиграл до сега.. Ептен има апокалипстична атмосфера.
metro-last-light-o.gif

20130502124713H.gif

Посебно како удира, музиката од крајот на играта..

Последно уредено:
Препораки за лаптоп Dell
4gb ram
i5 5200U 2,2Ghz
Nvidia Geforce GT820M.

Прашањево не е за темава ама ајде у глобала е препорака :)

Кажете ми каде во Скопје може да најдам добар гејмпад, мислам на Logitech F310, chillstreaм или Хbox 360...
Инфо имам за Анхоч, Сет и Амц тапа нема ништо, нешто по локалните продавници да не имате забележано?
Фала

дечки ај препорачајте ми некоја игра за на компјутер, сакам да земам за дечко ми :) само да не е Need for speed или дота

фала ти многу :) можам да ги симнам од негде да му ги стаам на ЦД или да ги купам од негде?

prvite dve mozes od torent
drugata se plakja i se igra original online

inaku original se po 50 evra
dali ima dobar pc e bitno za da moze da gi igra

mozes i sigurna varijanta fifa 2016ta da mu ja zemes ako ne znaes kakvi igri saka, no kako gejmer bi te sovetil da go prasas koja igra ja saka da ne e dzabe frlanje pari :)

Сакам препорака на некоја игра, да биде апокалиптична и да биде нешто во стилот од играта да имам екипа нешто слично ко Gears of War? Значи повторувам да не се "тепам" сам, туку да имам уште некој со мене..

Сакам препорака на некоја игра, да биде апокалиптична и да биде нешто во стилот од играта да имам екипа нешто слично ко Gears of War? Значи повторувам да не се "тепам" сам, туку да имам уште некој со мене..
Сакаш заедно да играме? :D

не е апокаплиштична ама со уште 2ца идеш... , spec the ops line

Пред некој ден на замунда приметив игра Death To Spies, погледнав неколку јутуб клипчиња, ме заинтересира. Ги симнав и двата дела(Death to Spies и Death to Spies Moment of truth), предобри игри(со графички детали не се замарам).
Kој сака шпиунски игри со нокаутирање и криење непријатели за да не ги пронајдат, пресоблекување униформи, разни трикови низ мапата за полесно проаѓање објективи, нешто слично на хитмен. Следниот 3-ти дел излегува за XONE, PS4 и PC и се вика Alekhine's Gun.
Штета што вакви игри има се помалку, игри во кои немаше tag, execute, thermal, drone, и разноразни нови можности со кои играта испаѓа боза.

Ја памтам Death to Spies, ги изиграв двата дела пред некоја година, многу добро, а потценети и непознати игри, игра во Hitman стил во втора светска војна. Не знаев дека ќе има и трет дел.

Некоj aкo сaкa дa пробва free-to-play soccer MMO.

Линк на играта за registration и download.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom