Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Значи можам да ги прескокнам сите и да си одам директно на Синдикат? Супер.
Најдобра АЦ ми е онаа во Истанбул, нема подобра, нема појака. Се држи со двојката како едни од мои омилени игри.
А сајд квестите на АЦ никад ги немам играно затоа што пробав и се убер досадни, пример Вичер 3 ја завршив комплетно со сите сајдквестови ама тие се поим, цели приказни има зад нив не се ради реда само.

Што се однесува до Unity мене мех ми беше,ваљда ради шити оптимизацијата што ја има за ПЦ, иако не знам како е денеска ( дали е оптимизирана ). За интересена е, ама го нема истиот филинг ко овие пред неа. Едино е поврзана со Rouge, онака малку, моеш на YT да видиш што како.

Сега е ептен добро оптимизирана после којзнае колку updates што ги направи Ubisoft, сега играта е топ. :D Додека ја играв, немав ниту еден проблем со fps или lag итн.

Иначе за мене лично, јас уживав ептен во Black Flag, Rogue и Unity.

Black Flag ми беше интересна затоа што понудија различно од претходните AC игри, посебно ми се свиѓаа борбите со легендарните бродови :D (и колку нерви потрошив на нив :notworthy: ).

Rogue не е нешто посебно, сосема океј приказна има.

@HoT IcE Јас па баш обратно правам, ќе ги извршам прво СИТЕ side quests што може да се извршат, па после тоа продолжувам со главната приказна. :D

Се на се, според мене имаат пролазна оценка. Дури и ќе земам да ги преиграм уште еднаш :D

Топла препорака за SUPRHOT.
Алал да им е.
А пред некој ден се видов со другар што се немам видено одамна и зборевме нешто за игри и падна муабет „кај фпс нема што да се мења, се е смислено“ xD
Сепак, за 23 евра (кои не ги дадов секако) премногу е кратка.

Топла препорака за SUPRHOT.
Алал да им е.
А пред некој ден се видов со другар што се немам видено одамна и зборевме нешто за игри и падна муабет „кај фпс нема што да се мења, се е смислено“ xD
Сепак, за 23 евра (кои не ги дадов секако) премногу е кратка.

на SUPER HOT мислиш така?

Mnogu e kratka, ama epic e. Koj mindfuck coece. :D

После сите исечени глави и крв, змаеви, фолаут зомби и аутоматрони, една детска игра Samorost сега веќе трето продолжение. Сличен концепт како Гоблинзите од времето на Атари, само помалку хумор и врзоглавки. "Детски" игри за опуштање :)

Дај кажете некој интересни игри за тепање време , какви биле само да не се стратегија :D

Абе знаете кај може да се набават било која од Бетмен игриве за ПС4 у градов ?

Дајте ми предлог игри со добра приказни или Story Rich :D
Нешто слично како Metro Redux, Bioshock,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom