Толстој
екс Бомбастичен
Препрочитај...
:/ незнам тогаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Препрочитај...
Нешто сместено у некој историски период, било кога, од антика до WW2. Да не биде стратегија и да нема натприродни ствари. Не CoD, Battlefield, Medal of Honor и Assassin's Creed.
Кецот или двојката?Rome: Total War
Добра ли е играва? Интересна е? Може човек брзо да се вклопи, ја препорачувате? Нека пише кој ја има играно![]()
Незнам, кажи која е подобра, таа да ја симнамКецот или двојката?
Нормално дека двојкатаНезнам, кажи која е подобра, таа да ја симнам
Нешто сместено у некој историски период, било кога, од антика до WW2. Да не биде стратегија и да нема натприродни ствари. Не CoD, Battlefield, Medal of Honor и Assassin's Creed.
Свртено...Види пробај ги Brothers In Arms серијалите
Ќе може ли да ми дадете препорака за игра за поклон на дете од 14-15 години за компјутер? Сака кошарка и пукачки игри, а верувам дека последната НБА ја има. Од пукачките шо е актуелно, шо се игра сега? И шо од тоа може да се најде во Југотон или друга некоја продавница низ Скопјево?
Што конфигурација има???