Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
The Saboteur igra koja site treba da ja probaat :)

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

a ovaa Brothers mi e na play list odamna za mene samo, pa ako biva co op odlicno.
ПОД ХИТНО!

Аууу лелеле што изиграв. Не ми се верува што ќе те натера да направиш играва таму негде при крај. Brothers - A Tale of Two Sons е совршенство. Им симнувам капа на целиот тим што стои зад делово. Играва е подобра од многу филмови. Двајца браќа тргнуваат во потрага по магична вода која треба да го излечи нивниот болен татко. Им претстои неверојатна авантура. Играш истовремено со двете братчиња и поминуваш препреки кои се прилично лесни и само на едно место потрошив повеќе минути да подразмислам. Fantasy world е, има митски суштества. Ликовите навидум зборат на некој непознат јазик но се е идеално направено, се се разбира и ги доловуваш сите емоции. Страшна поврзаност со ликовите. Љубителите на авантури/платформери треба да престанат со се што прават во моментов и да ја изиграат. И за малце ќе заборавев, камерата. НЕВЕРОЈАТНА!

2ISEZRy.jpg

9BJgsBB.jpg

Последно уредено:
Сега почнав да играм Stronghold Kingdoms, треба само акаунт и брзо се симнува, доста ми кажаа дека била многу јака и ја играат они, па да видиме што чудо е

Дајте некои игри со трки со автомобили/хорор/акција ? или слично на GTA IV или Just Cause или Dead Island (повеќето сум за хорор)

Intel(R) Core(TM) i3-3217U CPU @ 1.80GHz
Nvidia geforce G 740m with 2 gb vram
4 GB ram memory

Последно уредено:
Дајте некои игри со трки со автомобили/хорор/акција ? или слично на GTA IV или Just Cause или Dead Island (повеќето сум за хорор)

Intel(R) Core(TM) i3-3217U CPU @ 1.80GHz
Nvidia geforce G 740m with 2 gb vram
4 GB ram memory

Некој ако знае некој game pack кај што има повеке игри во 1 , јас имам едно 80 games in 1
некој друг ако знае некој гејм пек со повеке игри

Некој ако знае некој game pack кај што има повеке игри во 1 , јас имам едно 80 games in 1
некој друг ако знае некој гејм пек со повеке игри
Najdobar game pack ti e Mame32 :)

Mozebi se prestari al u niv e golemo zadovolstvo za igranje :-)

Од Game house нешто ?
ги имам тие веке :D
како што гледам нема некои други така пакови?[DOUBLEPOST=1403351292][/DOUBLEPOST]ок е не најдов ништо други пакови некој ако има маме со некоку ромови во него(да не зафакја повеке од 200мб) ке му бидам благодарен јас не најдов

Последно уредено:
ги имам тие веке :D
како што гледам нема некои други така пакови?[DOUBLEPOST=1403351292][/DOUBLEPOST]ок е не најдов ништо други пакови некој ако има маме со некоку ромови во него(да не зафакја повеке од 200мб) ке му бидам благодарен јас не најдов
Ja imam mame so igri okolu 2000 i edno so 250 i nesto. Toa so 2k zafaka okolu 800mb a drugovo 300 mislim deka bese

Da najdam CD pa ke probamo :) ako ne ke trazim od eden drugar od kaj simna Mame32 okolu 200MB otprilika toa bese

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom