- Член од
- 25 јуни 2013
- Мислења
- 599
- Поени од реакции
- 254
ако ае да не забравиш самоDa najdam CD pa ke probamoako ne ke trazim od eden drugar od kaj simna Mame32 okolu 200MB otprilika toa bese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ако ае да не забравиш самоDa najdam CD pa ke probamoako ne ke trazim od eden drugar od kaj simna Mame32 okolu 200MB otprilika toa bese
Ја играв демо верзијата, беше закон.Абе ја игра некој Spin Tires ?! Чепкав по форумот,не најдов,можда сум пропуштил, ја симнав завчера,ненормално зависна е,а толку досадна истовремено,да однесеш кубик дрва на едно 2 км
Хехе .....
ја вчера ја симнав целосната , мада интересна ама ептен напорна е до коска , ми требаше само десетина обида да пренесам еден камион од едно место до другоЈа играв демо верзијата, беше закон.
Очекував да биде максимум 20€, ќе чекам да биде на sale па ќе видам можеби ќе ја земам.ја вчера ја симнав целосната , мада интересна ама ептен напорна е до коска , ми требаше само десетина обида да пренесам еден камион од едно место до другое тука е момент на нервоза после кога ќе ти се преврти на пола пат
![]()
Company of heroes, red alert, Age of empire ima vise delovi, age of mythology, Universe at war etc etc...Дајте некоја добра стратеигја али не од овие попознативе,може и да е постара,само добра да е и да е лесна за инсталирање
Дали некој ја има играно Splinter Cell Blacklist и дали е задоволен?? Или ако може да ми предложите некоја слична игра во 3p
Sent from my HTC One mini using Tapatalk
Дајте некоја добра стратеигја али не од овие попознативе,може и да е постара,само добра да е и да е лесна за инсталирање
ЈБГ немам појма кј е дома цел стан го претражив дал сум го дал некому незнаем... Ако излезе од негде ќе ти напраем торрент и ќе ти пратим. Sorry друже...ако ае да не забравиш само
Да ми препорача некој некоја добра игра за вртење? single playerсо пукање, возење може од тој дел да биде...
Да прашам и уште нешто за Фифа која може да се игра Multiplayer? или пак онлајн?