Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ја игра некој Spin Tires ?! Чепкав по форумот,не најдов,можда сум пропуштил, ја симнав завчера,ненормално зависна е,а толку досадна истовремено,да однесеш кубик дрва на едно 2 км :D
Хехе .....

Абе ја игра некој Spin Tires ?! Чепкав по форумот,не најдов,можда сум пропуштил, ја симнав завчера,ненормално зависна е,а толку досадна истовремено,да однесеш кубик дрва на едно 2 км :D
Хехе .....
Ја играв демо верзијата, беше закон.

Ја играв демо верзијата, беше закон.
ја вчера ја симнав целосната , мада интересна ама ептен напорна е до коска , ми требаше само десетина обида да пренесам еден камион од едно место до друго :D е тука е момент на нервоза после кога ќе ти се преврти на пола пат :D

ја вчера ја симнав целосната , мада интересна ама ептен напорна е до коска , ми требаше само десетина обида да пренесам еден камион од едно место до друго :D е тука е момент на нервоза после кога ќе ти се преврти на пола пат :D
Очекував да биде максимум 20€, ќе чекам да биде на sale па ќе видам можеби ќе ја земам. (y)

Дајте некоја добра стратеигја али не од овие попознативе,може и да е постара,само добра да е и да е лесна за инсталирање

Дајте некоја добра стратеигја али не од овие попознативе,може и да е постара,само добра да е и да е лесна за инсталирање
Company of heroes, red alert, Age of empire ima vise delovi, age of mythology, Universe at war etc etc...

Sent from my Vodafone Smart II using Tapatalk 2

Дали некој ја има играно Splinter Cell Blacklist и дали е задоволен?? Или ако може да ми предложите некоја слична игра во 3p

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Дали некој ја има играно Splinter Cell Blacklist и дали е задоволен?? Или ако може да ми предложите некоја слична игра во 3p

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Можам да ти кажам дека нема да зажалиш за потрошеното време играјќи ја Blacklist. Топ игра. Препорачувам.

wolfenstein-the-new-order-walkthrough.jpg

Бев скептик. Башка и кога видов 40 GB download, fuck me. Другарче едно почна да ми ја збори, ми стана досаден, земав ја симнав.. и браво! Играва ме изненадила во секоја смисла. Од приказна, до се понатака. Нуди нешто, што до сега не било понудено. Препорачувам!

Се уште ја немам поминато, играта е долга, темелна, па се надевам дека во скоро време ќе дојдам до крајот, иако од друга страна не ни сакам да заврши.

ако ае да не забравиш само
ЈБГ немам појма кј е дома цел стан го претражив дал сум го дал некому незнаем... Ако излезе од негде ќе ти напраем торрент и ќе ти пратим. Sorry друже...

абе дај што збориш да ја земам преку стеам...нема ни 10 денари да оставам таму :cuc:

Да ми препорача некој некоја добра игра за вртење? single player :D со пукање, возење може од тој дел да биде...

Да прашам и уште нешто за Фифа која може да се игра Multiplayer? или пак онлајн?

Да ми препорача некој некоја добра игра за вртење? single player :D со пукање, возење може од тој дел да биде...

Да прашам и уште нешто за Фифа која може да се игра Multiplayer? или пак онлајн?

Test Drive Unlimited
Race Driver Grid
Need For Speed Most Wanted (класика :icon_mrgr:)
- По 678 пат ја пишувам оваа тројка во темава. Подобро нешто со возење нема

Друго што да ти препорачам... :unsure:
Fallout 3
Prototype

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom