H
HoT IcE
Гостин
wot our master please enlighten us 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха.Мора малце да ве одтргнам од филм, по 100 филма начукавте за еден месец.
Што не ви е јасно? Злате, кои магии? Ставаш на која рака сакаш што сакаш и тераш напред.
ProcessorIntel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
Video CardNVIDIA GeForce 8600 GT
Memory4.1 GB
Интересен е F.E.A.R. серијалот да почнам да го вртам?
Или па препорачајте ми така некој серијал за вртење што има повеќе делови, безразлика на жанрот.
Интересен е F.E.A.R. серијалот да почнам да го вртам?
Или па препорачајте ми така некој серијал за вртење што има повеќе делови, безразлика на жанрот.
Assassin's Creed,Prince of Persia,Splinter Cell,Hitman,Call of Duty тие ми паѓаат на памет во моментов
Command & Conquer: GeneralsБарам една игра ова постара ке е пред 2004 сигурно јас ја знам како Џенералс али како се вика точно појма немам знам имаше нешо нуклеарки се градеа на играва и слични работи ако не се лажам САД и Кина ги имаше или така нешто да ги одбериш и со нив да играш едно 10 години не сум ја играл и заборајв и дури како се играше и шо имаше во истава
Барам една игра ова постара ке е пред 2004 сигурно јас ја знам како Џенералс али како се вика точно појма немам знам имаше нешо нуклеарки се градеа на играва и слични работи ако не се лажам САД и Кина ги имаше или така нешто да ги одбериш и со нив да играш едно 10 години не сум ја играл и заборајв и дури како се играше и шо имаше во истава
Не оваа е мислам
Да не е оваа???
Nemoj da igras mass effect ke te razvede radi LiaraНе бе wot. Не можеш ти ни со Skyrim X1000 да ми ги замениш филмот и книгите. Тоа не го очекувај. Башка - знаеш зошто не играм игри туку гледам филмови?
-филмовите траат максимум 3 часа, Skyrim ја играв 5 часа првиот ден и одма почнаа караниците со мојата понежна половина. Сакаш да ме разведеш?
-можеш да ми ја направиш Skyrim интересна мене. Нејзе - никогаш!
-од 43 филма изгледани во Јануари едвај 2 ако сум изгледал сам. Таков е брачниот живот - мораш се да праиш во двојка.
Прашањето: како да го ставам штитот во едната рака а мечот или чеканот во другата? На youtube видов дека може, а јас ко ќе го земам штитот, мечот магично исчезнува. Тоа е таа магија?
Не бе wot. Од noob, и тоа женет не можеш да направиш гејмер, па ако сакаш и во умот влези ми.![]()