Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Хахаха. :D Мора малце да ве одтргнам од филм, по 100 филма начукавте за еден месец. :D

Што не ви е јасно? Злате, кои магии? Ставаш на која рака сакаш што сакаш и тераш напред.

Јас сега си го прочитав првото мислење, после 5 часа немав извршено ниту една мисија, се отепав истражувајќи, уште во првите селца кога заглавував со часови знаев што ме чека, единствена грешка ми беше играњето на мисии, main questot несакајќи го решив, па споредните колку и да беа интересни не ги играв со исти интензитет. Скајрим е ти одлична RPG за почетници, I guess. Не е нешто специфично тешка, ненормално е разновидна и огромна и нуди добар гејмплеј со ок приказна. Секако ако обраќате внимание на lore-от.

Алдуин ќе го памтам по лошо, ама уште кога Dark Souls Gwyn не ми донесе сатисфкација, можеби е време да се повелече линија што е игриво а што е претерување, следно да не барам газење со штикла и гаснење цигар од цицка.. :rolleyes:

Можеби не е најдобриот пример кога правевме споредби на филмови и игри, и како и игрите се уметност, и имаат приказни подобри од многу филмови, меморабилни ликови и цитати и пред се поинтересно искуство ради поголемата интеракција, но сепак Скајрим си е Скајрим, утре ми е последен испит, а викендов ми стига и 40ка за у соба, па прво нешто е ја инсталирам одново играва, у припрема за Онлајн. Да не заборавам колку едвај чекав тогашната женска да заспие а ја да трчам на писи, па после секое будење - расправии.. :D

I love me some hype. :D

Skyrim е супер RPG но исто многу добра и слична е Dragon Age: Origins. Dragon Age 2 беше ок но не колку кецот.

А за стар и спор PC играјте ја Gothik 2, графиката е слаба за денешни стандарди но е забавна игра.

Хахаха. :D Мора малце да ве одтргнам од филм, по 100 филма начукавте за еден месец. :D

Што не ви е јасно? Злате, кои магии? Ставаш на која рака сакаш што сакаш и тераш напред.

Не бе wot. Не можеш ти ни со Skyrim X1000 да ми ги замениш филмот и книгите. Тоа не го очекувај. Башка - знаеш зошто не играм игри туку гледам филмови?
-филмовите траат максимум 3 часа, Skyrim ја играв 5 часа првиот ден и одма почнаа караниците со мојата понежна половина. Сакаш да ме разведеш?
-можеш да ми ја направиш Skyrim интересна мене. Нејзе - никогаш!
-од 43 филма изгледани во Јануари едвај 2 ако сум изгледал сам. Таков е брачниот живот - мораш се да праиш во двојка.

Прашањето: како да го ставам штитот во едната рака а мечот или чеканот во другата? На youtube видов дека може, а јас ко ќе го земам штитот, мечот магично исчезнува. Тоа е таа магија?

Не бе wot. Од noob, и тоа женет не можеш да направиш гејмер, па ако сакаш и во умот влези ми. ;)

Ај препорачајте некоја fp игра,али да биде војна:)
Иначе компјутеров ми е антика:D
2гб рам
Intel celeron 1.80 ghz
nvidia geforce 8600gt:D

Интересен е F.E.A.R. серијалот да почнам да го вртам?
Или па препорачајте ми така некој серијал за вртење што има повеќе делови, безразлика на жанрот.

Или па препорачајте ми така некој серијал за вртење што има повеќе делови, безразлика на жанрот.

Witcher, Mass Effect, Neverwinter Nights...

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Assassin's Creed,Prince of Persia,Splinter Cell,Hitman,Call of Duty тие ми паѓаат на памет во моментов

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
Барам една игра ова постара ке е пред 2004 сигурно јас ја знам како Џенералс али како се вика точно појма немам знам имаше нешо нуклеарки се градеа на играва и слични работи ако не се лажам САД и Кина ги имаше или така нешто да ги одбериш и со нив да играш едно 10 години не сум ја играл и заборајв и дури како се играше и шо имаше во истава

Барам една игра ова постара ке е пред 2004 сигурно јас ја знам како Џенералс али како се вика точно појма немам знам имаше нешо нуклеарки се градеа на играва и слични работи ако не се лажам САД и Кина ги имаше или така нешто да ги одбериш и со нив да играш едно 10 години не сум ја играл и заборајв и дури како се играше и шо имаше во истава
Command & Conquer: Generals

Да не е оваа???

Да не е оваа???
Не оваа е мислам
Command & Conquer Generals

Ако може и еден предлог за игра од типот на Knights of honor со постари цивилизации не од овие со нуклеарки,тенкој итн

Не бе wot. Не можеш ти ни со Skyrim X1000 да ми ги замениш филмот и книгите. Тоа не го очекувај. Башка - знаеш зошто не играм игри туку гледам филмови?
-филмовите траат максимум 3 часа, Skyrim ја играв 5 часа првиот ден и одма почнаа караниците со мојата понежна половина. Сакаш да ме разведеш?
-можеш да ми ја направиш Skyrim интересна мене. Нејзе - никогаш!
-од 43 филма изгледани во Јануари едвај 2 ако сум изгледал сам. Таков е брачниот живот - мораш се да праиш во двојка.

Прашањето: како да го ставам штитот во едната рака а мечот или чеканот во другата? На youtube видов дека може, а јас ко ќе го земам штитот, мечот магично исчезнува. Тоа е таа магија?

Не бе wot. Од noob, и тоа женет не можеш да направиш гејмер, па ако сакаш и во умот влези ми. ;)
Nemoj da igras mass effect ke te razvede radi Liara :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom