Запиши се карате...
Ме просветли еј..

--- надополнето: 24 јануари 2014 во 18:49 ---
kako mislis?
На пример како што е кикбокс,бокс а не како Taken игрите...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Запиши се карате...
kako mislis?
Ме просветли еј..
--- надополнето: 24 јануари 2014 во 18:49 ---
На пример како што е кикбокс,бокс а не како Taken игрите...
ACER Aspire 5542
-AMD Athlon II X2 processor M300 (2.0 GHz, 1 MB L2 Cache)
-ATI Radeon HD 4200 графика
-3 GB RAM
-320 GB HDD
Хм... како вовед за RPG, ако имаш интерес за Star Wars универзумот, би ти ја препорачал Star Wars: Knights of the Old Republic. Тоа е кецот значи, има и двојка (двете се single player), а тројката се вика Star Wars: The Old Republic и е MMORPG (massive multiplayer online role-playing game). Последнава ја играм моментално и сум hooked on it.Ве молам за предлог за добра RPG за почетник, и тоа апсолутен почетник - некој кој не играл ни Counter Strike, ни DotA, ни ништо слично. Ама - да ме натера да се внесам до толку во играта за да сфатам зошто игрите ги сметаат за уметност. И башка - да можам да ја инсталирам и играм на лаптопов, да не морам да купувам некоја нова машина, нормално.
Хм... како вовед за RPG, ако имаш интерес за Star Wars универзумот, би ти ја препорачал Star Wars: Knights of the Old Republic. Тоа е кецот значи, има и двојка (двете се single player), а тројката се вика Star Wars: The Old Republic и е MMORPG (massive multiplayer online role-playing game). Последнава ја играм моментално и сум hooked on it.
Ако нејќеш Star Wars, пробај ја The Elder Scrolls: Morrowind. Моровинд е бајаги стара, али е претходник на The Elder Scrolls: Oblivion и Skyrim. Ја почнав да играм RPG со Моровинд, али тешка е у поглед на тоа што многу треба да бараш, да разгледуваш, exploring и тн. Али сеа ко што сите си имаме интернет, лесно е да најдеш guides, ја коа ја играв без нет, по саат време на quest трошев, али пак ми беше јак филингот у тој универзиум. Ипак пошто си апсолутен почетник може тешко да ти биде, па пак би се навратил на Star Wars, тоа би рекол дека е најбазично, поготово ако го сакаш универзумот ептен мерак би ти било.
Тоа ти се моите предлози, сигурно некој ќе има и други па ти одлучи си![]()
Neverwinter Nights 1 i 2, Titan Quest - Immortal Throne, Dungeon Siege 2 и апсолутно мораш (според мене) да ги играш King's Bounty серијалот (The Legend, The Armored Princess, Cross worlds и Warriors of the North). NWN 1 на времето ја играв едно цело лето (цел распуст) и морам да речам закон игра... Ќе заборавев, Fable - The Lost Chapters и оваа мора да ја играш, интересна е до самиот крај (каде BOSS-от разочарува)Ве молам за предлог за добра RPG за почетник, и тоа апсолутен почетник - некој кој не играл ни Counter Strike, ни DotA, ни ништо слично. Ама - да ме натера да се внесам до толку во играта за да сфатам зошто игрите ги сметаат за уметност. И башка - да можам да ја инсталирам и играм на лаптопов, да не морам да купувам некоја нова машина, нормално.
Скајрим е прилично лесна, можеш и со неа да почнеш, али ја пошто сум фан на Elder Scrolls мерак ми е да ги играм сите делови па затоа ти ја кажав Моровинд. Али почни си со Скајрим ти, секако не ти мења многу приказната, не е ептен до толку поврзана ко COD па да речеш не може едно без друго. Играј јаЈас веќе ја симнав и инсталирав Skyrim. Ама велиш ич да не ја почнувам, тешка ќе ми биде?
Ве молам за предлог за добра RPG за почетник, и тоа апсолутен почетник - некој кој не играл ни Counter Strike, ни DotA, ни ништо слично. Ама - да ме натера да се внесам до толку во играта за да сфатам зошто игрите ги сметаат за уметност. И башка - да можам да ја инсталирам и играм на лаптопов, да не морам да купувам некоја нова машина, нормално.
Europa Universalis пробајНешто ко Rise of Nations или Age of Empires. Или па нешто со градење, такви работи. За не многу јак компјутер, Sci Fi RTS не!
Нешто ко Rise of Nations или Age of Empires. Или па нешто со градење, такви работи. За не многу јак компјутер, Sci Fi RTS не!
И јас ќе ја симнам Скајрим да ја играм, ептен ми изгледа интересна, и убав свет изглеа има.
И јас ќе ја симнам Скајрим да ја играм, ептен ми изгледа интересна, и убав свет изглеа има.