Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
За Black Flag ти зборам.
А иначе Лара Крофт, многу ми се допадна. Се посрав од страв на некои сцени, ама не се откажувам... :)

Tomb Raider е направена за во 3D, играта е перверзии така, работите излегуваат од екран/тв!

Здраво дечки :D

Сакам да ве замолам доколку не ви е проблем да ми препорачате некоја добра RPG игра, само да не е Witcher.

Некоја што ви оставила впечаток ?

Ви благодарам однапред.

Сакам да ве замолам доколку не ви е проблем да ми препорачате некоја добра RPG игра, само да не е Witcher.

Ви благодарам однапред.
Skyrim. Али предуслов е да си фан на другите Elder Scrolls :)

Ви благодарам однапред.

Fallout 3, Fallout: New Vegas, Skyrim, Bioshock Infinite. Deus Ex: Human Revolution...

Ви благодарам однапред.

Dark souls.

Само да те предупредам, откажи се од животот дур ја играш.

Ви благодарам однапред.

Mass Effect трилогијата, Dragon Age: Origins.

Незнаев каде да пишам па ај тука, на Steam ја има Left 4 Dead 2 да се симне за без пари. Нешто ради Божиќов изгледа ја има free уште неколку саати.

Вака сеа веќе година дена имам земено монструм од комп, али не ми текнуваат веќе игри што сум ги утнал зашо сум одбивал да ги играм на срање графика, ми требаат предлози за игри (графички и гејмплеј) од 2008 па навака. Игри од типот на Battlefield, Medal of Honor, добра рели игра налик на Колин Мекри што беа прејаки на времето.

Нема да зажалиш

Ај некој нека кажи некоја игра со тркање со коли или мотори ама да можи да играат двајца со рачки.

Дајте некоја ловна игра каде одам по шуми и тепам не jagdsaison 2011 само, мислев дека одам по шуми и тепам а излезе дека чекам да тепам само на едно место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom