Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто за тепање време,пукање или коли,ама да не е на интеренет...и ако може некој да ми дае линк за NFS most wanted неможам да ја најдам
Graficka nvidia geforce 9600 GT 512 mb,ram 2 gb,procesor 2.6 dual core

Нешто за тепање време,пукање или коли,ама да не е на интеренет...и ако може некој да ми дае линк за NFS most wanted неможам да ја најдам
За тепање време со возење ти ја препорачувам Driver: San Francisco
одлична игра (y)

Да ти кажам право, сите игри можеш да ги играш на оваа конфигурација... дури и Крајзис 3... е сега, добри игри се Call of Duty (од 4-та па наваму), Battlefield 3, Crysis 2 и 3 (може и кецот), Far Cry 2 и 3...

Да ти кажам право, сите игри можеш да ги играш на оваа конфигурација... дури и Крајзис 3... е сега, добри игри се Call of Duty (од 4-та па наваму), Battlefield 3, Crysis 2 и 3 (може и кецот), Far Cry 2 и 3...
Yeah, sure!
Јас на Nvidia 9800 GTX+ 1GB DDR3 неможам да ја играм не па он.

Игрица налик Call of Duty за следниов пи-си...
Процесор AMD FX(tm)-4100 Quad-Core Processor 3.60 GHz
Ram 2,00 GB
System type 32-bit
Графичка AMD 760G

Данкешен.

Моја препорака да ги симнете овие игри штом излезат некои ... :)

Според мене овие се нешто најнови игри кои јас ги очекувам да излезат и нормално да си ги симнам незнам за вас ако сакате погледнете ги игрите :) кои се на видеото

Дечки итно ми треба игра со авиони што може да се игра на ваков џојстик/рачка :D
logitech-attack-3-joystick-flight-simulation-mac-windows-xp-7-kitkit85-1109-21-kitkit85@4.jpg

извинете што отворам нова тема ама стварно итно ми треба....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom