Пропалица
Мртов/а
Ја симнувам сега NFS The Run, ја гледав пред малку на јутуб и ми се чини дека доста добра графика има
Ја ова го имам у ПЦ разледај може ке ти се свиѓа мене интересна ми е![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја симнувам сега NFS The Run, ја гледав пред малку на јутуб и ми се чини дека доста добра графика има
Ја ова го имам у ПЦ разледај може ке ти се свиѓа мене интересна ми е![]()
Ја симнувам сега NFS The Run, ја гледав пред малку на јутуб и ми се чини дека доста добра графика има![]()
99 % grafickata ti go pravi problemov.Probaj da ja updatuvasИзвинете за офтопик.
Има ли некој што имал проблеми со ГТА 4? Ја инсталирам и играта почнува и ми ја дава само колата, без графика. Ги имам инсталирано сите пачови. Користам Виндоус 7-ца 64 бит. Нешто вака:
![]()
Шо рестрикции...re;i ништо не можиш да правиш ако не плаќаш.Od Star Wars the Old republic ima F2P verzija so restrikcii.
Mи треба добра puzzle игра. Не мора 100% да биди таква, само со маус да играм, али во тој стил...
Windows 7 Ultimate 64-bit Operating System
Процесор: Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30GHz
RAM 2.00 GB
NVIDIA GeForce G210
Дајте ако мојт нешто поново 2012 некоја авантура или трки нешто ... Фала( и шо мислеје имате за конфигурацијава ? дали е добра? )
+ Sherlock Holmes VS Jack The Ripper, Testament of Sherlock Holmes, Syberia 1 i 2, Secret Files Tunguska, Puritas Cordis, Secret files 3, Broken Sword сите делови и тн.Destination: Treasure Island
SafeCracker
Return to Mysterious Island (1,2)