Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Постои ли некоја игра со симулација на јавање коњи...???

Еве некоја си листа на вакви игри. Види ја таа првата и тие од Ubisoft. Односно види која сакаш, овие ги спомнав заради Убисофт.

Де ако сакате да ми предложите некоја добра тенис игра фала однапред :smir:

ова било spin-off верзија. Инаку, ќе има multiplayer арно ама копилињата ќе напраат само за оригиналната верзија.

Исто како што излезе co-op крак за SC:Conviction така ке излезе и за AC3 али уште е рано за ова да збориме...

Исто како што излезе co-op крак за SC:Conviction така ке излезе и за AC3 али уште е рано за ова да збориме...

Или пак ќе биде како MW2 и BFBC:2, па воопшто нема да се појави крак.

Луѓе да не има некој информација кога ќе излезе Serious Sam HD The Second Encounter по торенти? Т.е. кога ќе ја рипуваат? Пошто знам дека играта е излезена од пред 2 недели, а уште нема ни трага ни глас од нејзин рип по сајтовите... :nesum:

Луѓе да не има некој информација кога ќе излезе Serious Sam HD The Second Encounter по торенти? Т.е. кога ќе ја рипуваат? Пошто знам дека играта е излезена од пред 2 недели, а уште нема ни трага ни глас од нејзин рип по сајтовите... :nesum:

Обично е тешко да најдеш ваква информација на интернет, али приметуваме дека торентите испаѓаат максимум една недела до две од излегувањето на играта.. Рачунај, ако во следните 10-15 дена не искочи никаков торент, можеби нема никогаш да излезе. А што е работата имаат проблеми со кракнување или?

Обично е тешко да најдеш ваква информација на интернет, али приметуваме дека торентите испаѓаат максимум една недела до две од излегувањето на играта.. Рачунај, ако во следните 10-15 дена не искочи никаков торент, можеби нема никогаш да излезе. А што е работата имаат проблеми со кракнување или?
Ма појма неам што проблеми имаат :toe:. First Encounter излезе на 24ти Ноември на Steam, веќе на 25ти ја имаше RELOADED верзијата на TL, ама ко и останатите игри што ги пуштија последниве неколку месеци и таа беше заебана, па на 27ми излезе SKIDROW release и работеше топ. После излегуваа некои пачови, ама тие беа само за multiplayer-от. Не знам што е со оваа...

Ма појма неам што проблеми имаат :toe:. First Encounter излезе на 24ти Ноември на Steam, веќе на 25ти ја имаше RELOADED верзијата на TL, ама ко и останатите игри што ги пуштија последниве неколку месеци и таа беше заебана, па на 27ми излезе SKIDROW release и работеше топ. После излегуваа некои пачови, ама тие беа само за multiplayer-от. Не знам што е со оваа...
Мене не ми работеше кецот на последното ниво... се крашнуваше кај последниот босс. За двојкава се надевам нема да има ист проблем.

SSHD:SE ја има по андерграундот уште првиот ден од ко излезе. Можи да се игра со кракнат Steam ама заебавала нешто.
Ја нема по торенти оти нема standalone крак како што имаше за FE.

Мене не ми работеше кецот на последното ниво... се крашнуваше кај последниот босс. За двојкава се надевам нема да има ист проблем.
Најверојатно ја имаш верзијата на RELOADED. Читав дека таа верзија крашувала на последното ниво. Ако сепак ја имаш од SKIDROW, има излезено 7 пача во еден торент што го има на TL (ваљда и на друго место го има). Симни го и пробај пак.
SSHD:SE ја има по андерграундот уште првиот ден од ко излезе. Можи да се игра со кракнат Steam ама заебавала нешто.
Ја нема по торенти оти нема standalone крак како што имаше за FE.
Што значи ова? Јас имам оригинал Steam и неколку оригинал игри на него, така да нејќам да ризикувам со кракнување.

Што значи ова? Јас имам оригинал Steam и неколку оригинал игри на него, така да нејќам да ризикувам со кракнување.

Се отвора нов стим профил. Кога го пушташ Стим со кракот одиш на празниот кога го пушташ без крак одиш на тој со купените игри.

Се сефтосав денес со HDMI кабел и два нови џоистичиња, па ако може да ми препорачате некои игрици за двајца, било каков жанр, било која година.. И што поголема листа - тоа подобро :)

Препорака за некоја со атомки, тенкови, срања , експлозии и руси.

Напомена.
Голем дел ги иам пројдено :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom