Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Препорачајте ми добра игра со Формула 1, по можност да биде некоја понова..

Препорачајте ми добра игра со Формула 1, по можност да биде некоја понова..

Нова игра со формула во септември, иначе играј си од 2002ра со некој нов мод :)

Ахам, а видиш, играта е излезена пред нецела недела, и се работи за епизодичен РПГ серијал, барем така се планира.

.. моја грешка извини, се измешав со друга рпг, гледав гејмплеј добра е..
ама сакам нешо action adventure.. не рпг..

4acf65af29910fbb43017c518f4f16722d49a2d4alan_wake_360.jpg

b14a4d637f1c56755568dece24bfa4580afd530flost%20planet%202.jpg

Добро бе луѓе, зар е можно да не ја пуштат за PC играва...??? А толку многу ја сакам...:cry::cry::cry:
Сега треба да барам некој емулатор за играње на PC од X-BOX... Знае ли некој за таков емулатор...???

Добро бе луѓе, зар е можно да не ја пуштат за PC играва...??? А толку многу ја сакам...:cry::cry::cry:
Сега треба да барам некој емулатор за играње на PC од X-BOX... Знае ли некој за таков емулатор...???

Секако дека таков емулатор не постои. Иначе, чудно, на gamespot пишува release: canceled. Изгледа ја имале објавено дека ќе искача и за РС, али потоа откажале. Инаку би пишувало дека ќе излага само за Х360.

Секако дека таков емулатор не постои. Иначе, чудно, на gamespot пишува release: canceled. Изгледа ја имале објавено дека ќе искача и за РС, али потоа откажале. Инаку би пишувало дека ќе излага само за Х360.

Да беше за ПС до пред некое време. Но Мајкрософт има платено дебело да остане само на хбох. Играва би требало да продаде многу конзоли а богами е и меѓу топ 3 за игра на годината.

Денес водов може ова ке те израдува!

Attachments

• alan wake.jpg
    alan wake.jpg
    164,7 KB · Прегледи: 68
Постои ли некоја игра со симулација на јавање коњи...???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom