Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете некоја игра со тепање,али еден на еден , нешто као Street Fighters.. :smir:

preopraka za free mmorpg plzzzz. A na prviot sto ke me zadovoli(:drk:) ke mu ispecam kolacina.
:vozbud::vozbud::vozbud:

Некоја игра ко nfs,да се возиш,тркаш,да преш коли да ги појачвиш и др.АКо можит некоја понова.

Just Cause 2 стварно е 4GB или некоја нецелосна верзија е????

Just Cause 2 стварно е 4GB или некоја нецелосна верзија е????
Епа новиот инсталер од Reloaded чуда прави
Финтата е работи само на DX10(само Win7)
Ја симињам сега,околу 500kbps,кога ќе дојдам од школо планирам да ја играм,ако ми ја прими.

Некој да пише импресии од Just Cause 1/2, што е добро, што е лошо, интересно, игривост....

Да знам дали да си ја симнам.

По можност, не само ЗЕМИ ЈА, НЕМА ДА ЗГРЕШИШ, малку повеќе инфо сакам :)

Препорака околу Just Cause 2. Не ја симињајте верзијата на RELOADED. Има големи багови. Излезе Proper верзија од SKIDROW. Ја има на Zamunda, Torrent Leech и на public сајтови, ама не е добро сидувана таму. Тие што имаат account на Zamunda - одма download :wink:

Препорака околу Just Cause 2. Не ја симињајте верзијата на RELOADED. Има големи багови. Излезе Proper верзија од SKIDROW. Ја има на Zamunda, Torrent Leech и на public сајтови, ама не е добро сидувана таму. Тие што имаат account на Zamunda - одма download :wink:

Ќе му јебем. :devil3:

Веќе ја симнав и снимив таа верзија, па ќе видиме. Ако не, одиме на другата...

Некој да пише импресии од Just Cause 1/2, што е добро, што е лошо, интересно, игривост....

Да знам дали да си ја симнам.

По можност, не само ЗЕМИ ЈА, НЕМА ДА ЗГРЕШИШ, малку повеќе инфо сакам :)

Ако сакаш експлозии, Чак Норис тепачки (сам против 100 безнадежни (и мртви во блиска иднина) војничиња, лудории со коли, адреналин до макс...земи ја.

Во превод, ако си машко, земи ја.
:)

Епа новиот инсталер од Reloaded чуда прави
Финтата е работи само на DX10(само Win7)
Ја симињам сега,околу 500kbps,кога ќе дојдам од школо планирам да ја играм,ако ми ја прими.

А дали работи на VISTA...??? Јас ја симнав онаа верзија на scidrow, ја инсталирав и го пастирав кракот но... ... кога ја пуштам се си е исто... си стои компјутеров на десктоп како ништо да не сум стартувал... Барем да кажеше некој ерор, вака... ништо... Се прашувам да не е од ВИСТАТА...??? Знае некој...???

А дали работи на VISTA...??? Јас ја симнав онаа верзија на scidrow, ја инсталирав и го пастирав кракот но... ... кога ја пуштам се си е исто... си стои компјутеров на десктоп како ништо да не сум стартувал... Барем да кажеше некој ерор, вака... ништо... Се прашувам да не е од ВИСТАТА...??? Знае некој...???

DX10 = Windows Vista и Windows 7.

После 4 саати и 6% completion имам само два епитети за играва: огромна и неоптимизирана.

Некои игри лесни, интересни,не посебно оптеретувачки во стил на Neighbours From Hell по можност да бидат на епизоди(мисии).:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom