Кажете некоја игра со тепање,али еден на еден , нешто као Street Fighters.. :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mortal Combat najnovava..so eКажете некоја игра со тепање,али еден на еден , нешто као Street Fighters.. :smir:
Just Cause 2 стварно е 4GB или некоја нецелосна верзија е????
Епа новиот инсталер од Reloaded чуда правиJust Cause 2 стварно е 4GB или некоја нецелосна верзија е????
Препорака околу Just Cause 2. Не ја симињајте верзијата на RELOADED. Има големи багови. Излезе Proper верзија од SKIDROW. Ја има на Zamunda, Torrent Leech и на public сајтови, ама не е добро сидувана таму. Тие што имаат account на Zamunda - одма download :wink:
Некој да пише импресии од Just Cause 1/2, што е добро, што е лошо, интересно, игривост....
Да знам дали да си ја симнам.
По можност, не само ЗЕМИ ЈА, НЕМА ДА ЗГРЕШИШ, малку повеќе инфо сакам![]()
Епа новиот инсталер од Reloaded чуда прави
Финтата е работи само на DX10(само Win7)
Ја симињам сега,околу 500kbps,кога ќе дојдам од школо планирам да ја играм,ако ми ја прими.
А дали работи на VISTA...??? Јас ја симнав онаа верзија на scidrow, ја инсталирав и го пастирав кракот но... ... кога ја пуштам се си е исто... си стои компјутеров на десктоп како ништо да не сум стартувал... Барем да кажеше некој ерор, вака... ништо... Се прашувам да не е од ВИСТАТА...??? Знае некој...???