Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Noviot Orange Box. Toa e CD paket od 5 igrici: Half-Life 2, Half-Life 2 episode one, Half-Life 2 episode two, Team Fortress 2 i Portal. Samo sto tesko e da se najde u piratska verzija, posto pri instalacija se konektira na internet preku steam i ti bara original CD key. Mozda preku torrent ja ima da se najde ne instalaciona verzija, posto jas ja simnav instalacionata verzija so torrent na 2 DVD-a i se zaebav nemozev da ja instaliram. A ja cekav nedela ipol.

U slucaj da saka nekoj da go kupi originalot e okolu 50 evra, sto za nasi standardi e mozda mnogu, ama za 5 super igrici takva ponuda e nesto dosega nevideno u istorija na igri :vozbud:

By the way ja svrtev Portal, igrata e zakon, toa e FPS logicka (puzzle) igrica, nesto nevideno do sea. Total fun i mnogu humor. Moze da vidite trejleri na youtube samo pisete portal.

Za orange boxot mozete povekje da procitate na makedonski TUKA:

Сингл Плеер кампањата може со 2 (или повеке) да ја играш?

едит: еве неколку,не се баш такви какви што барам,ама ок се.

Multiplayer Game Modes : Co-Op
Cooperative play means you and a buddy can play together to achieve a goal. Typically, you're playing the single player portion of a game, but with a buddy to help.
Co-Op is part of the Multiplayer Game Modes category.

Клик Тука :)

Не ја играш Сингл Плеер кампањата, туку има нови мисии направени само за COOP.
А да, се игра само со двајца. Имам играно и е многу интересно. Ако немаш со кого да играш, кажи. Јас сум тука :))

Cooperative Multi Player Games,е вакви игри барам,предлози?

САМО една страна поназад (2-3 поста) имам пишано предлог за тебе со твој цитат, баш тоа што го бараш!

еве го постот, да не се мачиш:

Зимај ја SVEN-COOP обавезно!!!!
Тоа е add-on на Half-Life (кецот), играте по мисии, може и до 8 души да играат заедно, играте вие против компјутерот и такви суштества, има мисии на кои мора да сте барем двајца за да ја поминете, и доброто е тоа што можете заедно да ја вртите Half-Life!!!!!

Пробај ја па пиши, ја со комшијата се скапав од играње, а башка си имаш на интернет стази колку сакаш!

Поздрав!

видов бе видов,не се секирај,видов уште ко напиша,ама не ми се игра Халф Јалјф 1 - мислам графиката :),затоа барам понови игри.

видов бе видов,не се секирај,видов уште ко напиша,ама не ми се игра Халф Јалјф 1 - мислам графиката :),затоа барам понови игри.

Е и ја барам од поновиве игри, ама немет :D
Не праат више такви, освен MMORPG нешо такво......

Јас да ве прашам дали знајте една игра шо ич не ми текнува како се вика.

Играва е со коли (мн. слична на NFS)

Излезе пред околу 3 години

Значи слична на NFS но бонус имаше нешто женски да вртиш и можиш да гледаш нивни клипови во играта кај шо ти "денсаат" исл.

Па ако на некој му текнува нека ми кажи како се вика играта.

едит

Играта се вика "Street Racing Syndicate"

-Фала мн.

Хмм незнам дали си ја играл експанзијата од Stronghold.Не сум сигурен мислам дека се викаше Stronghold Legends.Побарај на нет ако не те мрзи :)

Pujol за Ко-оп ОБАВЕЗНО зимај ја SWAT 4...
Симни си и екстра мисии од интернет...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom