- Член од
- 7 септември 2005
- Мислења
- 18
- Поени од реакции
- 1
Noviot Orange Box. Toa e CD paket od 5 igrici: Half-Life 2, Half-Life 2 episode one, Half-Life 2 episode two, Team Fortress 2 i Portal. Samo sto tesko e da se najde u piratska verzija, posto pri instalacija se konektira na internet preku steam i ti bara original CD key. Mozda preku torrent ja ima da se najde ne instalaciona verzija, posto jas ja simnav instalacionata verzija so torrent na 2 DVD-a i se zaebav nemozev da ja instaliram. A ja cekav nedela ipol.
U slucaj da saka nekoj da go kupi originalot e okolu 50 evra, sto za nasi standardi e mozda mnogu, ama za 5 super igrici takva ponuda e nesto dosega nevideno u istorija na igri
By the way ja svrtev Portal, igrata e zakon, toa e FPS logicka (puzzle) igrica, nesto nevideno do sea. Total fun i mnogu humor. Moze da vidite trejleri na youtube samo pisete portal.
Za orange boxot mozete povekje da procitate na makedonski TUKA:
U slucaj da saka nekoj da go kupi originalot e okolu 50 evra, sto za nasi standardi e mozda mnogu, ama za 5 super igrici takva ponuda e nesto dosega nevideno u istorija na igri

By the way ja svrtev Portal, igrata e zakon, toa e FPS logicka (puzzle) igrica, nesto nevideno do sea. Total fun i mnogu humor. Moze da vidite trejleri na youtube samo pisete portal.
Za orange boxot mozete povekje da procitate na makedonski TUKA: