Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Не ја земајте BioShock.. големо разочарување. Неинтересна и предвидлива приказна, не е страшна (сори Диме), ништо посебно во однос на игривост.. очекував нешто слично на System Shock 2 и DeusEx, а добив просечна FPS =/

Bioshock - големо разочарување? Една од најдобрите игри за 2007 година, според мене, а и според најпознатите доделувачи на награда. Но сепак, секој има свој вкус.

Granny In Paradise е интересна игричка, малку е детска ама во секој случај е интересна и заразна.

screenshot-2.jpg

Prince of Persia -Нај Тешката Игра на светот...
Assassin Creed - Исто така тешка игра....
Hitman Blood Money - многу добра игра...

што ти е тебе?:nesum:
сите 3 дела ги превртев без никаков проблем!
и плус омилена ми е така да едвај чекам филмот што ке испадне за неа да го гледам!

Еве ви еден предлог и од мене јас некни си ја слегнав од нет многу е добра играта се вика Fable - The Lost Chapters малку е голема околу 2GB ама вреде верувајте

Од поновиве игри со возење најголем впечаток ми остави Colin Mcrae: Dirt, ја пробав и Test drive unlmited ама некако досадна ми е.

Некој да не може да ми ја најде Railroad Tycoon 2 или 3, некоја верзија?!?!

znae li nekoj, nekoja igra vo koja tisi snajperist i treba da gi utepuvas drugite?SNIPER ELITE ja znam, nekoja druga??pozdrav

Абе да не знае некој кога ке излезе Менаџер ама ММО верзија. Знам дека оваа година ама поточно да не знае некој. Нека пише по ПП.

Би требало на оваа дата:

Release Date: March 2008

Source: GameSpot.

Impossible Japanese Game. Играјте го ова...да ве видам... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom