- Член од
- 16 јануари 2011
- Мислења
- 362
- Поени од реакции
- 127
Ај препорачајте добри ко-оп игри. Може да биде стратегија или нешто слично на диабло, торчлајт итн..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај препорачајте добри ко-оп игри. Може да биде стратегија или нешто слично на диабло, торчлајт итн..
Сепак се одлучив за Incredible adventures of Van helsing II. Добро изгледа..Path of exile нешто во стил на диабло 2 на почеток можи да изгледа малце збунувачка од страна на карактер билд ради што има претерано голем скилл трее![]()
ама вреди плус е комплетно фрее то плај
Left 4 Dead , i Left 4 Dead 2. Ја имаше пред некое време вторава на Steam, фри, така да, ако си среќен, можеш и оригинал да најдешАј препорачајте добри ко-оп игри. Може да биде стратегија или нешто слично на диабло, торчлајт итн..
Third person
Да предложи нештоАкција, стратегија, магија, sci fi, rpg или нема вреска само 3то лице да е и да даваш наредби?
ФалаАкција Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas
Стратегија речиси сите; Red Alert сериите, End War, World in Conflict, Star Wars Empire at War, Rise of Legends, Generals сериите, Starcraft сериите (WoL особено)
RPG Dragon Age (ќе треба доста да ги контролираш луѓето во тимот особено во Origins)
Овие сега ми паѓаат на памет, да размислам ќе ми текне уште некоја.
ај дајте предлог добри игри за преку Мрежа играње .... освен counter strika, Warcraft, red alert,