Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Ај дајте предлог за некоја добра стратегија налик на Red Alert 2 и некоја добра WW2 FPS игра ама да не е кол оф дјути зошто ги поминав тие ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај дајте предлог за некоја добра стратегија налик на Red Alert 2 и некоја добра WW2 FPS игра ама да не е кол оф дјути зошто ги поминав тие ?
Red Alert-Generals како што кажа Dexter е една од најдобритe стратегии. Мометот кога ќе џиткаш кинески нуклеарски по своите непријатели е неописливо јак.
...
F1 2013, ако ти се игра симулација.Некој да препорача добра игра со тркање??![]()
F1 ja igrav 4-5 meseca i mi se zdosadi,dominirav celo vremeF1 2013, ако ти се игра симулација.
Или па Grid 2.
Усоврши ја на manual и legend difficulty без никакви помагалаF1 ja igrav 4-5 meseca i mi se zdosadi,dominirav celo vreme![]()
Хахахахах ке ме тераш пак да ја симнам,иначе на manual на џојстик ми е глупо некакоУсоврши ја на manual и professional difficutly без никакви помагала![]()
Ај некој нека препорача добри Спортски и Tactical Shooter игри за PC или Xbox 360