Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ај дајте предлог за некоја добра стратегија налик на Red Alert 2 и некоја добра WW2 FPS игра ама да не е кол оф дјути зошто ги поминав тие ?

Ај дајте предлог за некоја добра стратегија налик на Red Alert 2 и некоја добра WW2 FPS игра ама да не е кол оф дјути зошто ги поминав тие ?

Ако си ја играл Red Alert 2, одиграј го и нејзиното продолжение - Yuri's Revenge.

Или ако си ја одиграл и Yuri's Revenge, одиграј ги Generals и нејзиното продолжение Generals: Zero Hour.

Најдобро е да ја инсталираш Command & Conquer: The First Decade, тоа е компилација на видео игри, која ги содржи сите Command & Conquer видео игри почнувајќи од првата Command & Conquer, која излегла во продажба во 1995 година, вклучувајќи ги и Red Alert 2 и Yuri's Revenge, па се до и заклучно со Generals, која е излезена во продажба во 2002 година и нејзиното продолжение Generals: Zero Hour, која е излезена во продажба во 2003 година.

Компилацијата работи на Windows XP, Windows Vista, Windows 7 - докажано и проверено, а би требало да работи и на Windows 8 и Windows 8.1, без разлика дали е 32 битен и 64 битен оперативен систем.

Исто така, најтопло ти ги препорачувам Command & Conquer 3: Tiberium Wars, која излезе во продажба во 2007 година и нејзиното продолжение Command & Conquer 3: Kane's Wrath, која излезе во продажба во 2008 година.

Red Alert 3, која исто така излезе во продажба во 2008 година, и нејзиното продолжение Red Alert 3: Uprising, која излезе во продажба во 2009 година, не се лоши, но за жал не се веродостојни на Command & Conquer брендот, не е исто чувството како кога играш Red Alert 2 и Yuri's Revenge, а не е поради графиката, туку општо поради самиот начин на играње, а и дејствието во играта е сменето, самата игра не делува како да е од Command & Conquer серијалот.

Последно уредено:
Red Alert-Generals како што кажа Dexter е една од најдобритe стратегии. Мометот кога ќе џиткаш кинески нуклеарски по своите непријатели е неописливо јак.

Добра WW2 FPS а да не е COD. Прво ми текнува на Wolfenstein, (но не оваа од 2014 таа е слична ама не е во WW2). Но овие не се баш класични WW2 игри туку имаат и елементи на sci-fi. За други не ми текнува баш, а и нема во последно време, имаше една пред некоја година Medal of Honor-Airborne a сега име една нова, не сум ја пробал- Enemy Front но прилично слаби оцени добива.

Red Alert-Generals како што кажа Dexter е една од најдобритe стратегии. Мометот кога ќе џиткаш кинески нуклеарски по своите непријатели е неописливо јак.

...

А особено бидејќи бројот на нуклеарки е неограничен, па кога ќе му ги џитнеш едно 5 нуклеарки една по друга, има да се чеша. :D

За волја на вистината, бројот на нуклеарки може да се ограничи, но под default е наместен на неограничено.

Ај некој нека препорача добри Спортски и Tactical Shooter игри за PC или Xbox 360

Ај некој нека препорача добри Спортски и Tactical Shooter игри за PC или Xbox 360

Спортски ; NFL 2K14, NBA 2K14, PES 2014, FIFA 14, WWE 2K14, Football Manager 2014, NHL 2K14
Тактикал ; SWAT 4, ARMA 2//3,Tom Clancy's Rainbow Six, Resident Evil : Operation Raccoon City.

@Гејминг Football Manager 2012 ти е многу подобра од FM 2014, ако се одлучиш за ФМ, пробај ја првин 12ката, ако сакаш да играш со понови трансфери ќе си најдеш пачеви по нет.

Некоја игра слична на erepublik со водење војни за територии,ама да не се игра на нет туку да можам да си ја симнам... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom