Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Муабетиве Скајрим споредена со Дарк Соулс :D :D. :coffee:
Не ве ни читам а смешно ми е.... можеби оти и јас праев такви испади порано.
Интересно ми е како не си ни прочитал а мислиш дека знаеш за што се работи, се смешкам, најверојатно бидејќи и јас порано така правев:rolleyes:

Патем, AoM, мора да направат нова, мислам дека доволно време помина...

Као сеа си созреал и не се препуцаваш? :D Не се воопто испади, работата беше објаснување на сопствената перспектива околу Dark Souls. Интересно ми е како не си ни прочитал а мислиш дека знаеш за што се работи, се смешкам, најверојатно бидејќи и јас порано така правев :D

Кога беше мал а? ;):D
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 17:53 ---
Патем, AoM, мора да направат нова, мислам дека доволно време помина...

Абе имаше нешто излезено (Титан), ама пач ли е што ли е појма немам, не ми е пробано.

Експанзија на AoM, како The Conquerors за АоЕ II.

Интересно ми е како не си ни прочитал а мислиш дека знаеш за што се работи, се смешкам, најверојатно бидејќи и јас порано така правев:rolleyes:

ЛЕЛЕ Гејмерииии.
Абе се расправате која игра е подобра или полоша. Мислам... игра. ИГРА. Не вреди да се напишат повеќе од две реченици.

Еееее ми скисна за ова да праам муабет, само ме закачаат за Скајрим, добро бе луѓе, не смее човек да си кажи што сака и што го влечи повеќе? :D Ме мрзи да ти го читам романов и че ти одговорам до таму кај шо запнав, btw употребуваш сарказам, срамота е, нема потреба од тоа, дај да не се занесуваме, да правиме муабек како људи и да си поштоваме мислење, е сеа, запнав на една штица во муабетов твој, шо да правам стрчеше некако.;) Велиш сакаш гејмплеј а не авантура, булшит...
Па ако сакаш добар гејминг оди играј Супер Марио је*о те, играта има страшно добар гејминг а и не се чудам ако некој како тебе ми речи дека и СМ е подобра од Скајрим, па зошо да не, има гејминг игрицата не е битна графиката. Значи, јас ја симнав ДС и ја пробав, и сеа треба да бидам ретардиран за ти да успееш да ми докажиш дека е подобра од Скајрим, нема по 100 пати да зборувам за ова, знам дека не можиме да се убедуваме и како шо кажав погоре, ова не е поле на наука или нешто слично па да се расправаме кој е попаметен Амди Бајрам или Ајнштајн и да се докажуваме кој колку придонесол и во што е подобар, станува збор за вкус, а и не сум само јас за Скајрим во случајов, ваљда има и други што го делат моево мислење, јас ти кажав дека други работи ми привлекуваат внимание а не само класичен комбат без поента и нурање, а ти ако се сметаш себеси како човек со високи вредности испоштовај го тоа, ако не биди си шит, шо да ти речам друго...

Toa e i problemot, nedocituvas - oformuvas mislenje. Igras 1 den - oformuvas mislenje. Ne bev negativno sarkasticen a stom ti repliciram sum te ispostoval, neli.
Sakav da kazam, kako i site, nema potreba od sporeduvanje. Jas sum golem Skyrim fan, i nemora edna da e podobra. Ti sporeduvas igrive od 1 do Skyrim.
Jas samo velam deka vredat i na dvete da se ostavis. Ako nekoj ispustil edna poradi drugata - toj gubi. :)

ЛЕЛЕ Гејмерииии.
Абе се расправате која игра е подобра или полоша. Мислам... игра. ИГРА. Не вреди да се напишат повеќе од две реченици.

bash si zen. :)
cekaj da ti procitam nekoja recenzija kade hejtash. :D

Освен преземањето од Интернет, дали некој знае каде (локација) можам да ја купам Hitman Absolution? Ги играв претходните четири дела од Hitman сериите, сакам да го играм и петтиот дел..:)

Освен преземањето од Интернет, дали некој знае каде (локација) можам да ја купам Hitman Absolution? Ги играв претходните четири дела од Hitman сериите, сакам да го играм и петтиот дел..:)

Оргинал или чкарт? :)

оргинал, а може и чкарт не е проблем..:icon_mrgr:

Оригинал имаш во Game_On за 1199ден.
Не толку оригинал, не сум начекал со години некој да продава :)

Некоја игра во стилот на Assasins Creed ама ве молам и линк за даунлоад оти незнам да туркам. Крак мак таму што треба. И да не ми кочи.
Процесор: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
Матична: NVIDIA GeForce 8500 GT (ова ваљда е матичната)

Некоја игра во стилот на Assasins Creed ама ве молам и линк за даунлоад оти незнам да туркам. Крак мак таму што треба. И да не ми кочи.
Процесор: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 GHz
Матична: NVIDIA GeForce 8500 GT (ова ваљда е матичната)

Не ти е лоша "матичната":D еве gameplay од некои игри па ако ти се допадне некоја симни си ја

Ок фала. А ова што е ко не е матичната? Толку се разбирам.

Графичка ти е тоа, едно од најбитните работи за играње. Само што не е нешто јака за поновиве наслови. Играј ја Prince of Persia, многу добра игра со ептен добар гејмплеј и уште подобра приказна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom