Еееее ми скисна за ова да праам муабет, само ме закачаат за Скајрим, добро бе луѓе, не смее човек да си кажи што сака и што го влечи повеќе?

Ме мрзи да ти го читам романов и че ти одговорам до таму кај шо запнав, btw употребуваш сарказам, срамота е, нема потреба од тоа, дај да не се занесуваме, да правиме муабек како људи и да си поштоваме мислење, е сеа, запнав на една штица во муабетов твој, шо да правам стрчеше некако.

Велиш сакаш гејмплеј а не авантура, булшит...
Па ако сакаш добар гејминг оди играј Супер Марио је*о те, играта има страшно добар гејминг а и не се чудам ако некој како тебе ми речи дека и СМ е подобра од Скајрим, па зошо да не, има гејминг игрицата не е битна графиката. Значи, јас ја симнав ДС и ја пробав, и сеа треба да бидам ретардиран за ти да успееш да ми докажиш дека е подобра од Скајрим, нема по 100 пати да зборувам за ова, знам дека не можиме да се убедуваме и како шо кажав погоре, ова не е поле на наука или нешто слично па да се расправаме кој е попаметен Амди Бајрам или Ајнштајн и да се докажуваме кој колку придонесол и во што е подобар, станува збор за вкус, а и не сум само јас за Скајрим во случајов, ваљда има и други што го делат моево мислење, јас ти кажав дека други работи ми привлекуваат внимание а не само класичен комбат без поента и нурање, а ти ако се сметаш себеси како човек со високи вредности испоштовај го тоа, ако не биди си шит, шо да ти речам друго...