Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Го чекам ова ЧУДО!! од игра......ги имам играно предходхите два дела и по се изгледа ке уживам и во овој.........

Crysis_2_cover.png

Уште 10 дена.Can't wait.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[/

Ќе треба да се помира со тоа дека најомилената игра нема да мога да ја играм, првите три дела оставаат без зборови, а овој дел тражи стварно јака конфигурација
3 дела? :uvo:
До сега има само 1 дел од Crysis, затоа и оваа се вика Crysis 2. Crysis Warhead беше stand-alone expansion pack.

Го чекам ова ЧУДО!! од игра......ги имам играно предходхите два дела и по се изгледа ке уживам и во овој.........
Даа и јас ја чекам многу. Планирав да ја купувам кога најавија дека ќе излезе Q1 2011 ама се разбира беше одложена и ништо не испадна. Во последно време не се спомнува играва. Не сум видел ни некое видео, ни текстче, ни интервју, ништо ...

Ghost Recon AW2 беше џубре од игра, посрање нешто во фпс жанрот не сум видел, али оваа дефинитивно ќе биде хит.

And it begins....Crysis 2 CLONEDVD - во "продажба"! :)

crysis_2_1.jpg

Ебате, една асална слика нема на гугл кога ќе пишеш Crysis 2...

На замунда излезе The Sims Medieval

tsmedieval.jpg

Ако има MOBA играчи на форумов, нека се пријават за BETA тестот на Realm Of The Titans ( кинески DOTA клон ).
линк: http://realmofthetitans.aeriagames.com/
Играта ќе биде бесплатна кога ќе излезе ( најверојатно ќе работат на принцип на микротрансакции како LoL ). Ако сте ветеран MOBA играч, би ви препорачал да се пријавите и за ALPHA тестот ( за пријавување побарајте на нивниот форум ).
Realm-of-the-Titans-logo.jpg

Се пријавив за BETA-та, како и за ALPHA тестот :) па да видиме!

Незнам дали е ова вистинското место, ако сакате и тема отворете, ама клипчево ме изнервира. Не е баш најново можда сте го гледале. Се работи за новата верзија на Games for Windows Live - Windows Gaming Experience,

Најглупиот момент е на крајот кога погрешно ќе биде спелувано pwn3d.

Јасно се гледа како ќе се користи кинектот на пс.

да, ќе помага во развојот на ретардираните.

Ако Microsoft со цел памет планиран на овој начин да го загрози Steam на РС - го јаделе стапот.

PS: видеово има досега РЕКОРДЕН број на однос помеѓу дислајкови и лајкови: 9451 vs 352 :pos2:

Добра им е идеата што го вметнале Кратос само што е far more superior во поглед на сите останате.
не е убаво што го рамнат со слабаци ко Рајден,Кенг етц.. бог е ебате!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom