Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за добар стоматолог, не сум задоволен од стариот.
Најважни услови ми се квалитена работа и добар однос спрема пациенти..
Фала.

Д-р Сања Димова ( ДЕнтисимо имплант на Партизанска), одлично работи, опуштена атмосфера (ќе се изнасмееш и нема да осетиш дека си на забар), солидни цени, прекрасна ординација и максимално ослободување од било каков страв во врска со заби.

Препорака за добар стоматолог, не сум задоволен од стариот.
Најважни услови ми се квалитена работа и добар однос спрема пациенти..
Фала.

Ординација ,,Царчев Чортаноски" на самата автобуска спроти Зелен пазар.

Што препорачувате каде е подобро за приватен кардиолошки преглед, во Филип II или во Систина и кој доктор да се бара???

Што препорачувате каде е подобро за приватен кардиолошки преглед, во Филип II или во Систина и кој доктор да се бара???

Јас сум била и во Филип 2 и Систина. Го препорачувам Никола Ѓоргов, работеше со Систина (мислам уште оди еднаш неделно) ама сега е во Акус Медикус. Можеш да земеш упат од матичен и да не плаќаш приватен преглед. Моето искуство со него е многу позитивно. На други места со месеци ме труеа со најјаки апчиња на свет поради аритмија, човекот ме оправи.

Јас сум била и во Филип 2 и Систина. Го препорачувам Никола Ѓоргов, работеше со Систина (мислам уште оди еднаш неделно) ама сега е во Акус Медикус. Можеш да земеш упат од матичен и да не плаќаш приватен преглед. Моето искуство со него е многу позитивно. На други места со месеци ме труеа со најјаки апчиња на свет поради аритмија, човекот ме оправи.
баш за аритмија и ми треба, поточно за тахикардија
Фала на препорака

Некоја препорака за добар кожен лекар:)?

Постои ли човек во државава кој што се разбира за повреди на кичма/грб по можност искусен физиотерапевт ???

Препорака за добар кожен доктор кој добро се разбира во проблемот со опаѓање на косата, а кој работи државно?:)

Препорака за добар кожен доктор кој добро се разбира во проблемот со опаѓање на косата, а кој работи државно?:)
др.Ненад-дерматолог (дерма медика) Чоекот ме изненади колку се разбира во својот домен на работа бев на преглед кај него за ласерско отстранување влакна и добив искрен одговор што да очекувам а што не.Дека имам црвен-пигмент малце потешко ке иде така ми рече.Ординацијата е позади Хавана.Јас на нет си закажав бесплатен преглед.

Др. Голева или Др. Матевска на дерматологија во државна.

имаме затворена фонтанела на 2 месечно дете.утре сме на магнетно снимање.доктор кој не води е филип дума и стојка нацева-фуштик.во државна болница.некако не сум задоволен со нивното понашање во државна болница и самата слика на целата болница.ми рекоа дека дума бил врвот на неурологија.ваше мислење?

Mi treba preporaka za ocen doktor za strebizam kaj mali deca do 3g...veke bev kaj poveketo... Vizija... Evropska ocna... Drzavna.. Kaj doktor Bojan.... Kaj Ristevski... I uste na nekoi mesta... Mi treba preporaka za doktor koj detalno ke go pregleda deteto i ke mi objasni za sto konkretno se raboti.... Znaci baram doktor kogo ne go mrzi da zboruva... Zagrizena majka!

Предлог за најдобар добар уролог. Инфекција 7 години по ред неможам да ја излекувам.
Финансии не се проблем. Само да не е Систина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom