Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Препорака за ортопедија, поточно проблеми со стапалата, лигаментите и тетивите

Sent from my 6050Y using Tapatalk
На ортопедија Зоран Божиновски, Милан Самарџиски.

Колку ќе ме фати на приватно преглед на уролог со туто комплето преглед ?

Сакам да се проверам никогаш не сум бил, а веќе 19 год накрцав па ме интересира. Ако може побрзо да ми одговорите :)

Малце касно ти одговарам но се надевам ќе завршиш работа. Прво на 19 години малку ти е рано за уролог доколку навистина немаш некој проблем. Но за да не луташ приватно можеш да закажеш преку матичен доктор на Клиника за Урологија кај Проф. Др. Владимир Георгиев еден од најдобрите уролози во РЕГИОНОВ зборувам за околу МКД и ЕХ ЈУ просторите. Поздрав.

Инаку можеш и приватен преглед да направиш и на клиника за урологија само прашај колку пари е точно.

Мислења и искуства со д-р Ристо Чоланчевски од торакална хирургија?

Dobar lekar so iskustvo i normalen odnos.[DOUBLEPOST=1442850207][/DOUBLEPOST]Predlog za nekoj doktor za dojki, pregfled dijagnoza...?

Последно уредено:
Предлог за уролог за ултразвук. Некој кој колку, толку си ја знае работата.
Не ми се оди во 8-ми септември, страшни гужви има.
И цени ако знаете?

Здраво! Дали имате препорака за абдоминален хирург во Скопје? Се работи за операција на кила.

Се рачуна и препорака за да одбегнете "специјалист"?
Ако да, тогаш дефинитивно Андреј Петров дерматолог у систина.

А и општо мн сум незадоволна од непрофесионалниот однос у клиниката кога закажував на тел. сите можни податоци ми ги зеде надлежната, мвр нема толку податоци колку систина што има за мене а кога отидов у зададениот термин да ми кажат дека не сум закажала. :uzi:

Добар гинеколог во Скопје ? Во, или блиску до Кисела Вода по можност :)
И бидејќи треба да одам прв пат, а немам матичен, треба директно да одам, или се закажува телефонски на пример?

Препорака за добар стоматолог, не сум задоволен од стариот.
Најважни услови ми се квалитена работа и добар однос спрема пациенти..
Фала.

Ковачевски на Водњанска, или Др Тони Крмзов во Капиштец.
Не сум сменил забар едно 10 години.

Искуство со дерматолози, конкретно за отстранување бенка? Приватна ординација е подобро или на државно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom