Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Препорака за добар стоматолог, не сум задоволен од стариот.
Најважни услови ми се квалитена работа и добар однос спрема пациенти..
Фала.
Д-р Сања Димова ( ДЕнтисимо имплант на Партизанска), одлично работи, опуштена атмосфера (ќе се изнасмееш и нема да осетиш дека си на забар), солидни цени, прекрасна ординација и максимално ослободување од било каков страв во врска со заби.

Член од
27 октомври 2009
Мислења
89
Поени од реакции
14
Препорака за добар стоматолог, не сум задоволен од стариот.
Најважни услови ми се квалитена работа и добар однос спрема пациенти..
Фала.
Ординација ,,Царчев Чортаноски" на самата автобуска спроти Зелен пазар.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Што препорачувате каде е подобро за приватен кардиолошки преглед, во Филип II или во Систина и кој доктор да се бара???

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Што препорачувате каде е подобро за приватен кардиолошки преглед, во Филип II или во Систина и кој доктор да се бара???
Јас сум била и во Филип 2 и Систина. Го препорачувам Никола Ѓоргов, работеше со Систина (мислам уште оди еднаш неделно) ама сега е во Акус Медикус. Можеш да земеш упат од матичен и да не плаќаш приватен преглед. Моето искуство со него е многу позитивно. На други места со месеци ме труеа со најјаки апчиња на свет поради аритмија, човекот ме оправи.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
Јас сум била и во Филип 2 и Систина. Го препорачувам Никола Ѓоргов, работеше со Систина (мислам уште оди еднаш неделно) ама сега е во Акус Медикус. Можеш да земеш упат од матичен и да не плаќаш приватен преглед. Моето искуство со него е многу позитивно. На други места со месеци ме труеа со најјаки апчиња на свет поради аритмија, човекот ме оправи.
баш за аритмија и ми треба, поточно за тахикардија
Фала на препорака

Член од
17 август 2011
Мислења
10.395
Поени од реакции
18.548
Некоја препорака за добар кожен лекар:)?

Член од
9 септември 2008
Мислења
769
Поени од реакции
322
Постои ли човек во државава кој што се разбира за повреди на кичма/грб по можност искусен физиотерапевт ???

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Препорака за добар кожен доктор кој добро се разбира во проблемот со опаѓање на косата, а кој работи државно?:)

ДИЌЕЛ

EGZIBICIONIST
Член од
17 јуни 2015
Мислења
85
Поени од реакции
28
Препорака за добар кожен доктор кој добро се разбира во проблемот со опаѓање на косата, а кој работи државно?:)
др.Ненад-дерматолог (дерма медика) Чоекот ме изненади колку се разбира во својот домен на работа бев на преглед кај него за ласерско отстранување влакна и добив искрен одговор што да очекувам а што не.Дека имам црвен-пигмент малце потешко ке иде така ми рече.Ординацијата е позади Хавана.Јас на нет си закажав бесплатен преглед.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Др. Голева или Др. Матевска на дерматологија во државна.

viktordojran

пссwd
Член од
11 септември 2007
Мислења
351
Поени од реакции
31
имаме затворена фонтанела на 2 месечно дете.утре сме на магнетно снимање.доктор кој не води е филип дума и стојка нацева-фуштик.во државна болница.некако не сум задоволен со нивното понашање во државна болница и самата слика на целата болница.ми рекоа дека дума бил врвот на неурологија.ваше мислење?

Член од
8 март 2015
Мислења
32
Поени од реакции
71
Mi treba preporaka za ocen doktor za strebizam kaj mali deca do 3g...veke bev kaj poveketo... Vizija... Evropska ocna... Drzavna.. Kaj doktor Bojan.... Kaj Ristevski... I uste na nekoi mesta... Mi treba preporaka za doktor koj detalno ke go pregleda deteto i ke mi objasni za sto konkretno se raboti.... Znaci baram doktor kogo ne go mrzi da zboruva... Zagrizena majka!

Член од
27 август 2015
Мислења
73
Поени од реакции
22
Предлог за најдобар добар уролог. Инфекција 7 години по ред неможам да ја излекувам.
Финансии не се проблем. Само да не е Систина

Kajgana Shop

На врв Bottom