Препорака за гејмер компјутер

Тони остај ги манијак и јовче што зборат за АМЦ. јас имам 6 ипол години компјутер од АМЦ сосе монитор па ми се нема ништо расипано, и на братучед ми веќе 2 години компјутерот исто од АМЦ ништо му се нема расипано.
поефтино е да се земе цела конфигурација одколку на делови. оваа конфигурација да ја земаш на делови од Анхоч ке те фати 30500 денари но без напојување, без двд режач и без куќиште. кога ќе додадеш тоа ќе фати 37000

А какви напојувања ставаат АМЦ во тие конфигурации?
Гарант од тие што идат во кукиште со чкљ марка(што вика Sefot темпирана бомба :) и секој месец да им го носиш комот на поправка.

А какви напојувања ставаат АМЦ во тие конфигурации?
Гарант од тие што идат во кукиште со чкљ марка(што вика Sefot темпирана бомба :) и секој месец да им го носиш комот на поправка.

а можи и нуклеарна бомба :pos2:

и пази сега

пред некоја година прашав во АМЦ дали можи да ми сменат друга ВГА и матична (ова изгледа за сите компоненти важи) и ми рекоа дека не можело :toe:
каква е таква е... конфигурацијата

не знам дали сеуште е така? или сега можи да си смениш компоненти?

и арно шо не зедов ПЦ од кај нив,си ја зачував косата барем

и има сеуште луѓе шо земаат од кај нив

техномаркет ќе го продаваат (оти не му оди работата изгледа) а АМЦ топ не го бие :nesvest:

а се знае ли која дата ке искочат у мк??се мислам дали да ги чекам или да склопувам....не ја сигурно :)

--- надополнето ---

Бев пред некој ден у АМЦ со другарми му требаше нешо.....гејмер пц 32.000 а уствари е ептен слаб...АМЦ се влезени у нивен филм така да се преценети

а се знае ли која дата ке искочат у мк??се мислам дали да ги чекам или да склопувам....не ја сигурно :)

--- надополнето ---

Бев пред некој ден у АМЦ со другарми му требаше нешо.....гејмер пц 32.000 а уствари е ептен слаб...АМЦ се влезени у нивен филм така да се преценети

Се заебал другар ти. Од АМЦ ни молив не се зима.

Ај малце попрецизно прашањето, за што кога ќе искочи у МК?

Се сложувам со дечките што се против АМЦ,у нивните конфизи стааваат ХДД Хитачи што брчи како трактор и напојување кинезарија,така да не би препорачал колку и да е цената да зимаат од АМЦ,па ни од НИКО...

Ја сум презадоволен од СЕТ Компјутери,па и од Анхоч бидејќи дечките се стварно топ,сеа планирам да си зеам еден убав конфиг од сет,башка и попусти ставаат така да се супер :)

Се заебал другар ти. Од АМЦ ни молив не се зима.

Ај малце попрецизно прашањето, за што кога ќе искочи у МК?

овие поновите процесори и5 и7??

--- надополнето ---

Се сложувам со дечките што се против АМЦ,у нивните конфизи стааваат ХДД Хитачи што брчи како трактор и напојување кинезарија,така да не би препорачал колку и да е цената да зимаат од АМЦ,па ни од НИКО...

Ја сум презадоволен од СЕТ Компјутери,па и од Анхоч бидејќи дечките се стварно топ,сеа планирам да си зеам еден убав конфиг од сет,башка и попусти ставаат така да се супер :)

иначе Компјутероц ми е од Нико ..може ќе понудат нешто подобро од Амц ама се стварно не сериозни со проблемите....го купувам пред 5 години монтирам се кога они ми даваат изгорен монитор,го заменивме и после 3 години регулаторот за струја у мониторот му дошло вода нз шо и почнал да праи струја поише од што треба и изгорел други делови.....го носам на сервис и го држат 5 недели и после сто јавувања викаат дека го прават....после отидовме со татко ми да видиме кога викаат дека изгорел и го прогласија за изгорен.....го носам на сервис приватен у компанија Дигиком за 1 недела (чекале дел) го поправуваат сеа е ОК .....

богами вака нигде...

--- надополнето ---

и дали се исплати да чекам до тогаш??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom