Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па сигурен сум дека ќе ме сватиш погрешно ама јас го слушам само она што е најдобро. Слегнував песни од сите горенаведени бендови, ѓи слушав и сватив дека неможат ни половина да се добри како Металика и Рамштеин и знаеш кои. Па дај мајка му стара малце направите споредба помеѓу:Оф боже.
А ја шо не ги сакам ни Драгонфорс , ни Пантера, Ни Рамштаин , Ни Металика (покрај првите албуми наравно) да не трошам воопшто даунлоад ?
Треба да сватиш дека има различни жанрови , и различни вкусови . И тоа што ги напомена најкомерцијалните бендови на метал сцената (не , не велам комерцијално како правеле музика за пари , туку дека се најпознати , ги имало на ТВ и сл. ) како вредни, кажува дека немаш ислушано други нетолку познати бендови.
Избери си по еден бенд од секој жанр напоменат на темава , симни си го , и слушни го.
Ќе видиш дека и нетолку познатите бендови можат да бидат виртуозни.
Nightwish
и Ѓубре:
Па не ме зафркавајте, кога ја свиревме со другарите песнава на Guitar Hero 3 се смеевме од што е глупа.
Па тие па Manowar од што не им текнувало наслови и текстови на песни се имаат некои по име Die for metal, Brothers of metal, Kings of metal, Gloves of metal итн.
А за тебе се гледа дека не си слушнал нешто посалам од Death Metal. Без навреда ама Death Metal е нај згрешениот правец од историјата на Рок музиката и од што се е ѓубре веќе треба да земам класик рок да слушам.
Па сигурен сум дека ќе ме сватиш погрешно ама јас го слушам само она што е најдобро. Слегнував песни од сите горенаведени бендови, ѓи слушав и сватив дека неможат ни половина да се добри како Металика и Рамштеин и знаеш кои. Па дај мајка му стара малце направите споредба помеѓу:
Песна:
и Ѓубре:
Па не ме зафркавајте, кога ја свиревме со другарите песнава на Guitar Hero 3 се смеевме од што е глупа.
Па тие па Manowar од што не им текнувало наслови и текстови на песни се имаат некои по име Die for metal, Brothers of metal, Kings of metal, Gloves of metal итн.
А за тебе се гледа дека не си слушнал нешто посалам од Death Metal. Без навреда ама Death Metal е нај згрешениот правец од историјата на Рок музиката и од што се е ѓубре веќе треба да земам класик рок да слушам.
Ова повеќе го правам за да им покажам на Томи Слејр и компанијата дека не е добро на други форуми да пишуваат глупости и да ѓи вреѓат сите присуни членови на форумов и да видат дека тоа се враќа!
Кога металика ќе ја достигнат величината на DEATH во металот и музиката уопште, ја на трупче го ставам, па бирај сакаш ти или ја да маваме..... ти друже од дет метал немаш слушнато нишо! Само дробиш тука! Прво, слушаш РАМШТАЈН! и си опасен металец! Абе знаев дека не си нормален ама до толку!? После, Slayer за Metallica се измислени!Ја имаат брзината и агресијата што трешот ја бара! Трето! Од дет метал слушни Death, Quo Vadis, Cannibal Corpse, Necrophagist, Obscura и да не редам! Уствари не слушај! Џабе ќе симињаш ти мутав си! Ајт сиктер сеаПа сигурен сум дека ќе ме сватиш погрешно ама јас го слушам само она што е најдобро. Слегнував песни од сите горенаведени бендови, ѓи слушав и сватив дека неможат ни половина да се добри како Металика и Рамштеин и знаеш кои. Па дај мајка му стара малце направите споредба помеѓу:
Песна:
и Ѓубре:
Ова повеќе го правам за да им покажам на Томи Слејр и компанијата дека не е добро на други форуми да пишуваат глупости и да ѓи вреѓат сите присуни членови на форумов и да видат дека тоа се враќа!
Ти нормален ли си бе да ги нарекуваш Slayer ѓубре? Иди играј тетрис бе таму.
...шо фали на тетрис бе?
Препорачувам за тие шо слушаат технички дет метал.
Gorod е бенд од Франција формиран 2005-та година.
Имаат издадено три албуми, од кои најновиот му е најдобар (Со нов тапанар) :smir:
Gorod - Process of a New Decline (2009)
![]()
1. Disavow Your God
2. Programmers of Decline
3. Diverted Logic
4. Rebirth of Senses
5. The Path
6. Splinters of Life
7. Guilty of Dispersal
8. Gilded Cage
9. A Common Hope
10. Watershed