Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ко на Мегваер што му дадоа коа го шутна Бачуаи.Samo kakov crven karton i dadea na WBA.
Ps. Izvinite za off topikot, prodolzete so diskusijata.
Ni toa ne bese crven, ni ovaa sega.Ко на Мегваер што му дадоа коа го шутна Бачуаи.
Oh wait.
Јас мислам дека е сепак нешто сосема трето. Повеќето мислам дека не можат да разберат дека UK како општество е класи над нас. Како го стекнале тоа богатство и стандард е друга тема. Еве прашање - за што ќе протестира и ќе се бунтува просечниот граѓанин на UK?Дали тебе или на било кој овде ви мења нешто тоа што некоја секунда пред да почне натпреварот фудбалерите клекнуваат, или што еве колово носат капитенски траки со боите на виножитото? Затоа што мене буквално ништо не ми мења. Ми нема некое значење тоа, и не му ни обрнувам внимание. Буквално ист ми е фудбалот кој го гледам и со тоа и без тоа. Јас верувам дека им е така и на 99.9% од луѓето. Е сега, ако е така тогаш зар не е глупо да има реакции ко да земале со сила да ви перат мозок, или ко да ти е страв дека од гледање бои на виножито може да станеш педер по грешка?
Црнците не се мафијаши. Црнците се глупави гангстери односно џепароши што влагаат со глок у рандом бензинска и ја пљачкаат. Истотака дилаат хероин на семафори додека не ги отвори од ќутек некој агент. После квичат како се угнетени.Да да, реално брат, албанска мафија, италијанска, цела источна европа, руска мафија секако тоа се црнци.
Црнците не се мафијаши. Црнците се глупави гангстери односно џепароши што влагаат со глок у рандом бензинска и ја пљачкаат. Истотака дилаат хероин на семафори додека не ги отвори од ќутек некој агент. После квичат како се угнетени.
А да, забораив, од филмови и серии ни се таквите стереотипи за црнците.The Wire е супер серија, реално.
Вилиан мастеркласАрсенал нема да загуби од Тотенхем.
* со сиот ризик да ме урнисате од цитирања месец дена
Да не ја глеаш, реално, со муабетов се' веќе знаеш што ќе се случува.А да, забораив, од филмови и серии ни се таквите стереотипи за црнците.
Еве сега со новиот тренд ќе ни се смени тоа, ќе гледаме црнци адвокати, претседатели кои од Amistad или 12 years a slave сценарија ќе се искачат до Белата куќа. Секако Махершала Али ќе добие нови 12 Оскари.
Ja неам глеано Wire. Ова од The Shield ми е мислењево.
апропо на твоето, и Boardwalk Empire е супер серија, реално. И таа ја неам глеано, Стек ми кажа топ била. Со мојот човек Стив Бушеми.
Не. Само моментално нема креирано најмногу шанси.Chances created in the Premier League this season:
35 - Bruno Fernandes
34 -
33 -
32 -
31 -
30 -
29 -
28 - Kevin De Bruyne
Дали КДБ не е повеќе најдобар креатор во лигава?![]()
А мислиш на крај на сезона ќе има?Не. Само моментално нема креирано најмногу шанси.